Radu Drăgușin a refuzat o ofertă cu bani mulți: ”Nici nu a vrut să audă”

de: Beatrice Dumitru
04 01. 2024

Radu Drăgușin a atras atenția marilor cluburi din Europa, iar fundașul român are șanse mari să plece de la Genoa în această iarnă. Internaționaul român a fost căutat și de un club din afara Europei, care i-a oferit un salariu uriaș, dar acesta a refuzat. De la cine a primit oferta.

Ce ofertă a refuzat Radu Drăgușin

Radu Drăgușin este pe val după evoluțiile din Serie A. Fundașul este cel mai curtat fottalist român și echipe de top din Europa sunt cu ochii pe el. El evoluează la Genoa, dar se pare că în curând va părăsi echipa din Italia.

Agentul lui Radu Drăguşin a dezvăluit că fundașul a refuzat o ofertă uriaşă de la arabi, acolo unde ar fi avut parte de un salariu foarte mare. Internaționalul român de 21 de ani a ales să joace în Europa, chiar dacă va câştiga mai puţini bani.

El mi-a spus că ar lăsa ceva neterminat dacă ar pleca acum de la Genoa. Nu se gândeşte la bani, nu e interesat doar de asta. Cu câteva zile în urmă, m-a sunat cineva din Arabia Saudită cu o propunere de bani foarte mulţi, dar Radu nici nu a vrut să audă de varianta asta. Vrea să clădească o carieră”, a spus Florin Manea, agentul fotbalistului, citat de ilmattino.it.

Prima ligă din Arabia Saudită este un campionat în care au ajuns foarte multe vedete în ultimul an, atrase de salariile uriașe pe care le primesc. De la Cristiano Ronaldo, la Neymar, Karim Benzema sau Roberto Firmino.

Ce salariu ar primi la Tottenham

Radu Drăgușin are mari șanse să ajungă în Anglia, la Tottenham, club cu care s-ar fi înțeles deja. Dacă iniţial, informaţiile apărute anunţau un salariu anual de trei milioane de euro, se pare că românul va câştiga mai mult. Celebrul jurnalist Fabrizio Romano susţine că românul va avea un salariu de 4.6 milioane de euro. Mai rămâne ca Spurs să ajungă la un acord cu Genoa, care solicită 30 de milioane de euro în schimbul transferului.

Citește și: Ofertă finală pentru Radu Drăguțin. Clubul de top care a pus pe masă 20 de milioane de euro

La Genoa, Radu Drăguşin primeşte anual 600.000 de euro, sumă care ar fi ajuns la 1.2 milioane de euro, dacă fundaşul nostru ar fi semnat prelungirea contractului.

”El va alege o echipă la care are cum să crească valoric. Vrea să joace la Milan sau Inter, sau să plece din Italia pentru o echipă de top din Premier League”, a adăugat agentul fotbalistului.

Juventus, criticată că l-a pierdut pe Radu Drăgușin

Radu Drăgușin a fost transferat definitiv, în vara lui 2023, de la Juventus pentru 5,5 milioane de euro și este pe cale să obțină mult mai mulți bani, dacă îl vinde pe român. De aceea, ”Bătrâna Doamnă” a fost criticată în presa din ”Cizmă”.

Jurnalistul Alfredo Pedulla a spus că de vină pentru această pierdere este Fabio Paratici, fostul director sportiv al lui Juventus.

”Juventus a fost mioapă și nu l-a văzut pe Drăgușin. L-a pierdut pentru o farfurie cu alune. A fost o nouă ispravă a lui Fabio Paratici. Drăgușin nu mai valorează acum cinci-șase milioane de euro, ci cel puțin 30, iar Tottenham se gândește serios să îl transfere.

Citește și: Reacția extrem de dură a agentului lui Radu Drăgușin, după atacul lui Florin Răducioiu: ”Rușine sa-ți fie. A uitat că l-a amenințat să semneze cu o anume impresară?!”

Radu nu numai că își face foarte bine treaba în defensivă, dar a căpătat și obiceiul de a înscrie goluri importante”, a spus Alfredo Pedulla, potrivit Bianconera News.

Se pare că Juvemtus ar fi păstrat un procent de 10% dintr-o vânzare ulterioară a lui Radu Drăgușin. Astfel, dacă va pleca de la Genoa în schimbul a 25-30 de milioane de euro, ”Bătrâna Doamnă” va primi 2,5-3 milioane.