12 mart. 2024 | 15:56

Prima imagine cu Simona Halep la Miami. Mesajul simplu transmis de sportivă

SPORT
Prima imagine cu Simona Halep la Miami. Mesajul simplu transmis de sportivă
Simona Halep.

Simona Halep reintră în circuit după cu TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj la nouă luni. Fostul lider mondial a ajuns la Miami, unde va participa la puternicul turneu WTA 100, și a postat o primă imagine. Ce mesaj emoționant a transmis sportiva.

Imaginea postată de Simona Halep

Campioana de la Wimbledon și Roland Garros participă la primul turneu după verdictul de la TAS în cazul de dopaj. Ea va lua startul la Miami Open, datorită unui wild-card primit din partea organizatorilor. Jucătoarea a plecat ieri dimineață spre SUA, fără staff, fiind însoțită doar de un partener de antrenament și un fizioterapeut.

Simona Halep a ajuns la Miami după 12 ore de zbor și a ținut să marcheze acest moment. Ea a postat pe rețelele de socializare o fotografie într-o sală de fitness, alături de un mesaj simplu: ”I missed this jet lag 😁” (Mi-era dor de acest zbor lung). Ea revine pe teren după o pauză de un an și șapte luni.

  • Turneul WTA 1000 de la Miami este programat între 19 și 31 martie.

Simona Halep va intra din nou în clasamentul mondial

Simona Halep se afla pe locul 9 în momentul în care a fost făcut anunțul că a fost găsită dopată cu Roxadustat, o substanță interzisă de regulamentul WADA. Pentru că nu și-a mai putut apăra punctele, Ea a fost ștearsă din clasamentul mondial în septembrie 2023, dar va figura din nou în ierarhia WTA.

Vezi și: Suma imensă cheltuită de ITIA ca să o distrugă pe Simona Halep. ”Au avut atât de mulți experți și atât de mulți avocați”

Dubla câștigătoare de Grand Slam va juca în primul tur de la Miami și, indiferent de rezultat, va primi zece puncte cu care va intra în clasamentul mondial. Ea se va clasa în jurul poziției 1.174, iar acest lucru se va întâmpla pe 1 aprilie, prima zi după încheierea turneului din Florida.

Românca s-a descurcat bine la Miami de-a lungul anilor. A jucat două semifinale, în 2015 și 2019 și s-a calificat în alte două rânduri în faza sferturilor de finală.

”Îmi doresc să joc la Jocurile Olimpice”

Simona Halep are o mare dorință în acest an. Ea vrea să participe la Jocurile Olimpice de la Paris, dar este convinsă că va fi foarte greu să se întâmple acest lucru.

Vezi și: Avocatul Simonei Halep, dezvăluiri uimitoare. Cum s-a chinuit ITIA să creeze cazul de dopaj al româncei: ”Ei au luptat până la limită”

Îmi doresc să joc la Jocurile Olimpice și voi face tot ceea ce trebuie ca să pot să mă calific, însă sunt șanse destul de mici. Mi-a scris și Horia Tecău un mesaj, i-am spus că ne întâlnim la Miami și discutăm. E mult mai bine față în față”, a spus Simona Halep, la plecarea spre Miami.

Sportiva a afirmat că nu s-a gândit la ce turnee va mai juca după cel de la Miami.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele