11 ian. 2024 | 16:40

Povestea fabuloasă dintre o româncă și celebrul Carlo Ancelotti. De ce s-au despărțit: ”Nu am putut trece peste”

SPORT
Povestea fabuloasă dintre o româncă și celebrul Carlo Ancelotti. De ce s-au despărțit: ”Nu am putut trece peste”

Toată lumea știe cine este Carlo Ancelotti, actualul antrenor al echipei Real Madrid, dar puțini știu că a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu o româncă. Aceasta a făcut dezvâluiri despre relația cu celebrul tehnician italian, dar și despre motivul pentru care s-au despărțit.

Cum l-a cunoscut românca pe Carlo Ancelotti

Marina Crețu este românca cu care s-a iubit Carlo Ancelotti (64 ani). Provenită dintr-o familie modestă, ea a plecat în Italia după terminarea liceului a început să lucreze la o emisiune TV a clubului Modena. După un duel cu AC Milan, românca l-a cunoscut pe celebrul tehnician, atunci aflat pe banca ”Rossonerilor”. Povestea lor de iubire s-a petrecut înainte ca  Don Carlo să se căsătorească cu actuala soție.

Românca a povestit cum a început relația cu Carlo Ancelotti, care a pus ochii pe ea la o masă oferită de clubul Modena, după un meci cu AC Milan. Marina Crețu (46 ani) a mai spus că ea se afla într-o relație la vremea respectivă. Povestea lor s-a desfășurat la începutul anilor 2000

Povestea fabuloasă dintre o româncă și celebrul Carlo Ancelotti. De ce s-au despărțit: ”Nu am putut trece peste”

Carlo Ancelotti și Marina Crețu. Sursa foto; Profimedia

”Țin minte că am ieșit afară și am vorbit la telefon vreo 40 de minute. Când m-am întors, mi-a spus Carlo: `O, dar cât ai vorbit la telefon`! Șase luni de zile am vorbit o oră-o oră și jumătate pe zi la telefon, dar nu ne-am văzut. Eu mi-am încheiat relația în care eram în acele șase luni. Începusem să mă îndrăgostesc”, a spus Marina Crețu, la podcast-ul ”Tare de tot, cu Viorel Grigoroiu”.

De ce s-a despărțit românca de Carlo Ancelotti

După cele șase luni în care au ținut legătura doar telefonic, cei doi au avut o primă întâlnire și au continuat cu o frumoasă poveste de dragoste. Marina Crețu a plecat de la canalul TV al celor de la Modena la Milan Channel, fiind înconjurată de unii dintre cei mai mari fotbaliști din lume. De asemenea, a avut șansa să stea la masă cu Silvio Berlusconi și s-a împrietenit cu Victoria Beckham.

Marina Crețu și Carlo Ancelotti au plecat împreună la Londra, în 2009, unde antrenorul italiana a pregătit echipa Chelsea Londra. Dar, după un an de zile cei doi s-au despărțit, iar românca a explicat de ce a luat această decizie.

”Nu se despărțise de Chelsea. Eu mi-am dorit foarte mult o familie. El și-a dorit, am rămas însărcinată, am pierdut sarcina, după care, în momentul în care a trebuit să facem fertilizare, a avut un incident în familie cu fosta soție și atunci a renunțat.

Pentru mine asta a fost foarte dureros și nu am putut să trec peste. Așa s-a terminat relația noastră. M-a cerut în căsătorie”, a mai spus Marina Crețu.

Marina Crețu și-a refăcut viața după acea perioadă, iar acum este căsătorită cu Ionuț Lixandra și are trei copii, iar pe singurul lor băiat îl cheamă Carlo. S-a mutat în România, unde se ocupă de mai multe afaceri.

Alt antrenor celebru care s-a iubit cu o româncă

Ruxandra Galeriu, nepoata regretatului părinte Galeriu, a trăit o poveste de dragoste cu Sven-Goran Eriksson timp de doi ani, din 2006 până în 2008. Suedezul. fost selecționer al Angliei și unul dintre cei mai titrați antrenori din lume, era atât de îndrăgostit de ea, încât a vizitat- o de câteva ori chiar şi în România. Mai mult, el s-a despărțit pentru româncă de avocata italianca Nancy Dell‘Olio, cu care at fi trebuit să se căsătorească.

Citește și: Fostul selecționer al Angliei, dezvăluire dureroasă. A spus cât mai are de trăit. Are cancer în fază terminală

Sven-Goran Eriksson și Ruxandra Galeriu s-a cunoscut în Dubai, iar între cei doi era o diferență de 25 de ani. La acea vreme, și presa din România a scris despre relația lui Eriksson cu tomânca, iar bruneta s-a declarat încântată de antrenorul suedez: ”E un tip foarte natural, extreme de sensibil și n-are nicio legătură cu ceea ce se scrie”, spunea Ruxandra Galeriu cu ceva timp în urmă.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele