29 feb. 2024 | 17:13

O femeie a găsit o capsulă a timpului veche de un secol, sub podea: Ce secrete ascunde obiectul misterios

ACTUALITATE
O femeie a găsit o capsulă a timpului veche de un secol, sub podea: Ce secrete ascunde obiectul misterios

O femeie din Swindon, Anglia, a găsit o capsulă a timpului veche de un secol, sub podea, în casa ei.

Capsulă a timpului misterioasă

Lui Madeline Goodwin, din Swindon, i s-a spus despre capsulă după ce a vândut o masă online. Femeia care a venit să ridice masa a spus că acea casă victoriană era în familia ei de ani de zile și că acea capsulă a început acum un secol, conform BBC.

După două ore de căutări, Goodwin a găsit capsula timpului sub podea: „N-am fi avut idee că era acolo, doar din cauza mesei am aflat”, a spus ea.

Capsula timpului din podea Sursa: BBC

Femeia i-a spus doamnei Goodwin că acea casă victoriană a fost în familia ei pentru cea mai mare parte a existenței casei. Capsula timpului a fost ascunsă sub podea, în dulapul de sub scări, când a vândut casa în 2007.

„După ce a plecat, am rupt imediat podeaua și am găsit-o”, a spus doamna Goodwin.

„A fost foarte interesant, erau decupaje din ziare, o Biblie veche, monede de la începutul anilor 1900, un pachet de țigări și o scrisoare”.

Capsula timpului Sursa: BBC

Scrisoarea nu mai era lizibilă, dar Goodwin a spus că femeia intenționează să rescrie una similară pentru a o pune din nou în ea.

„Vom adăuga la capsula timpului, am început deja să ne gândim ce să punem în ea”, a adăugat doamna Goodwin.

„Atunci o putem pune înapoi când vine vorba de vinderea casei”.

Capsulă a timpului descoperită de un bărbat. Profeția despre viitor dezvăluită din întâmplare

Capsulele timpului descoperite în cele mai neobișnuite locuri nu sunt o raritate. Un bărbat a descoperit un mesaj vechi de peste 50 de ani între paginile unui ziar vechi. „ Sperăm ca lumea să fie un loc mai bun”, spun semnatarii. Mica comoară a fost găsită de bărbat în casa pe care o cumpărase recent, scrie Mirror.

Mai exact, bărbatul a intrat pe rețelele de socializare pentru a împărtăși capsula timpului pe care a descoperit-o la scurt timp după ce s-a mutat în noua sa casă – inclusiv dorința semnatarilor.