11 mart. 2024 | 12:54

Netflix „își flexează mușchii” și ți-l arată pe Mike Tyson luptând. Cum vrea gigantul să schimbe lumea streamingului

ACTUALITATE
Netflix „își flexează mușchii” și ți-l arată pe Mike Tyson luptând. Cum vrea gigantul să schimbe lumea streamingului

Netflix tot experimentează de o vreme cu evenimente sportive în direct, incluzând aici meciuri de golf, tenis sau orice altceva.

Netflix are planuri mari

Compania a anunțat că își va „flexa mușchii” printr-o transmisie în direct care se materializează printr-un meci de box între YouTuber-ul (și boxerul profesionist) Jake Paul și fostul campion mondial la categoria grea Mike Tyson (vezi video în subsolul acestui articol).

Meciul va fi un spectacol din mai multe motive. Ambii luptători sunt foarte populari. În plus, există o diferență de vârstă de 30 de ani între ei.

Cu toate că are un record de 9-1, Paul poate fi descris ca fiind un luptător de elită. În timp ce Tyson este considerat unul dintre cei mai buni grei din toate timpurile, el s-a retras acum 19 ani și a luptat doar în două meciuri de atunci.

Cele mai multe meciuri importante de box sunt pe bază de plată pe vizionare, dar cei 260 de milioane de abonați Netflix vor putea să urmărească fără costuri suplimentare.

Compania nu a eliberat încă cifrele de audiență pentru Netflix Cup (evenimentul său de golf) sau Netflix Slam (o recentă competiție de tenis).

Viitorul sună bine, însă nu din punct de vedere tehnic

Compania a experimentat și cu alte evenimente live în ultimul an sau mai mult, inclusiv un spectacol de comedie cu Chris Rock, Premiile SAG și un show săptămânal de gătit cu David Chang.

Cu toate acestea, s-a confruntat cu probleme legate de transmisiile în direct în trecut, a fost nevoit să renunțe la planurile pentru o reuniune live Love is Blind din cauza problemelor tehnice.

Netflix are aproximativ nouă luni pentru a se asigura că totul va merge excelent la transmisia în direct, înainte de a se aventura în cel mai ambițios proiect sportiv de până acum.

Reamintim că, începând din luna ianuarie, Netflix este gazda emisiunilor săptămânale live WWE.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele