05 mart. 2024 | 15:24

Marius Șumudică se desparte de Gaziantep: ”M-am îmbolnăvit aici! Sunt jucători care nu mă vor și nu joacă”

SPORT
Marius Șumudică se desparte de Gaziantep: ”M-am îmbolnăvit aici! Sunt jucători care nu mă vor și nu joacă”
Marius Șumudică, antrenor Gaziantep.

Marius Șumudică nu vrea să mai rămână la Gaziantep, după eșecul cu Antalyaspor, și ar urma să-și prezinte demisia. Antrenorul român a răbufnit și a arătat cu degetul spre unii jucători care nu îl vor la echipă.

Marius Șumudică s-a săturat de Gaziantep

Cu zece etape înaintea finalului sezonului din Turcia, Gaziantep ocupă poziția a 18-a, cu 28 de puncte, la o lungime în urma celor de la Karagumruk, formația aflată pe 16, primul loc deasupra ”liniei roșii”. Echipa antrenată de Marius Șumudică a pierdut partida din deplasare cu Antalyaspor, scor 0-1, iar tehnicianul a luat o decizie importantă.

La o zi după eșecul echipei sale, Marius Șumudică a anunțat că vrea să demisioneze, iar ruptura dintre el și Gaziantep pare iremediabilă. Acesta a arătat cu degetul spre unii jucători, despre care a spus că nu îl mai vor pe bancă și nu joacă.

Marius Șumudică se desparte de Gaziantep: ”M-am îmbolnăvit aici! Sunt jucători care nu mă vor și nu joacă”

Marius Șumudică. Foto: Profimedia

Mâine îmi voi face bagajele și voi pleca. Starea mea de sănătate s-a deteriorat, m-am îmbolnăvit aici. Nu suntem o echipă rea, dar sunt jucători care nu mă vor și nu joacă. Există bisericuțe în vestiar. Trebuie să schimb echipa”, a declarat Șumudică, potrivit Gaziantep Doğuş Gazetesi.

Vezi și: Marius Șumudică, făcut de rușine la turci. Ce a pățit la conferința de presă. Moment cum rar se vede VIDEO

Se desparte Șumudică de Gaziantep? Moralul echipei este la pământ și Gaziantep este o candidată serioasă la retrogradare. Se așteaptă din nou o desfășurare imprevizibilă a evenimentelor după ce lotul și tehnicianul român vor ajunge la Gaziantep. Toți ochii sunt ațintiți pe Șumudică”, a notat sursa citată.

În al doilea său mandat, Marius Șumudică a înregistrat cu Gaziantep șapte succese, șapte egaluri și zece eșecuri.

A fost la un pas de demitere în februarie

Marius Șumudică a scăpat de concediere în luna februarie, în urma unei ședințe pe care a avut-o cu şefii clubului. Atunci, consiliul ar fi decis ca tehnicianul român să plece, după un vot favorabil de 7 la 6, însă acesta ar fi promis că va menține echipa în prima ligă a Turciei.

Știm cu toții că rezultatele nu sunt cele pe care le așteptam, de aceea am și avut o ședință cu toți membrii conducerii, 15 persoane.

Vezi și: Fiica lui Marius Șumudică face ravagii pe rețele sociale. „Miss Turcia” – GALERIE FOTO & VIDEO

Fiecare a spus ce crede că trebuie făcut și vom continua împreună. Eu și staff-ul vom face tot ce ține de noi ca să salvăm Gaziantepul de la retrogradare. Aici sunt niște oameni care merită să aibă echipă în prima ligă din Turcia”, declara Marius Șumudică în luna februarie.

Marius Şumudică a antrenat trei echipe din Turcia. În stagiunea 2017-2018 a fost la Kayserispor, între 2019 şi 2021 a pregătit-o pe Gaziantep, iar tot în 2021 a fost o perioadă la Rizespor.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele