15 ian. 2024 | 16:06

Gigi Becali nu scapă de comisiile FRF. Cine l-a reclamat și care e motivul. ”Nu are simțul ridicolului, e penibil”

SPORT
Gigi Becali nu scapă de comisiile FRF. Cine l-a reclamat și care e motivul. ”Nu are simțul ridicolului, e penibil”

Gigi Becali a anunțat că a fost chemat de Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal, după i-a dezvăluit echipa de start a FCSB-ului lui Adrian Mititelu, înaintea meciului din Cupa României. Patronul roș-albștrilor a răbufnit și a făcut o declarație airitoare. Iată ce a spus acesta.

Reacția lui Gigi Becali după ce a fost chemat la comisiile FRF

După meciul din grupele Cupei României, dintre FCU Craiova și FCSB, câștigat de olteni cu 2-0, Gigi Becali dezvăluia că i-a spus echipa de start lui Adrian Mititelu înainte de meci. Înftângerea a însemnat și eliminarea roș-albaștrilor. După această declarație, Radu Vișan, secretarul general al FRF, a depus o reclamație împotriva latifundiarului din Pipera la Comisia de Disciplină.

Gigi Becali a fost acuzat de ”desconsiderarea competiției”, însă patronul FCSB nu are de gând să se prezinte în fața Comisiei. Mai mult, a avut un discurs dur la adresa oficialului FRF, despre care a spus că ”nu are simțul ridicolului” și că este ”penibil”, adăugând că, de acum, va anunța echipa de start a roș-albaștrilor, înaintea fiecărui meci.

Gigi Becali nu scapă de comisiile FRF. Cine l-a reclamat și care e motivul. ”Nu are simțul ridicolului, e penibil”

Gigi Becali, patron FCSB.

”E penibil, el, Vișan, îl cheamă pe Becali. Cum să îl chemi tu pe Becali? Nu poate el să fie secretar general, nu e în regulament așa ceva. În fața lui Becali, tu, Vișan, trebuie să te apleci în fața lui și să spui ‘sărut mâna’, nu să îl chemi tu.

Nu are simțul ridicolului, e penibil. Zice de desconsiderarea competiției, pentru că i-am zis echipa lui Mititelu. Vreau să îi spun ‘Măi, Vișane, măi, fiecare echipă care va juca cu FCSB va știi primul 11 cu o zi sau două înainte sau chiar în ziua meciului’. Cum să mă duc? Doamne ferește!

El n-a făcut nimic în viața lui, el e neica nimeni, cum să mă cheme el pe mine? Sunt niște ierarhii în lumea asta. Dacă greșeam ceva, tot nu mă duceam, se ducea avocatul că nu mă duc eu, că îl cheamă Vișan, de la vișină”, a spus Gigi Becali, într-o conferință, la Palat.

Ce se va întâmpla cu Octavian Popescu

Gigi Becali este convins că anul acesta FCSB nu mai poate rata titlu, mai ales după achizițiile făcute în această iarnă. El i-a adus pe Baba Alhassan, de la Hermannstad, și Luis Felipe, de la Poli Iași, pentru care a plătit, în total. 800.000 de euro.

Eu așa cred, că avem cea mai bună echipă din ultimii ani. Am întărit-o acum cu ăștia doi, Baba (n.r. Baba Alhassan) am înțeles că e extraordinar. Uite, își revine și Miculescu, avem jucători pe bancă care sunt foarte valoroși.

Citește și: Adrian Mititelu contraatacă dur după ce Gigi Becali a dezvăluit că i-a spus primul ”11” al FCSB-ului. Cum au stat lucrurile, de fapt

Nu știi cu care să joci, ori cu Tavi Popescu, ori cu Phelipe, dar e greu să mai joace Tavi, Phelipe e prea bun. Coman a făcut antrenamentele acum ca vârf, dar dacă Phelipe se descurcă foarte bine în dreapta, Coman o să rămână în stânga și Băluță o să joace atacant. Întotdeauna l-am vrut să joace atacant, 9 fals, face pressing”, a adăugat Gigi Becali.

FCSB esrte pe primul loc al clasamentului, cu 44 de puncte, la opt lungimi de rivala CFRR.

Gigi Becali, despre Dorin Rotariu: ”Era vai de capul meu”

Gigi Becali a vorbit și despre situația lui Dorin Rotariu, fotbalistul care a fost informat că nu mai intră în planurile antrenorului pentru partea a doua a sezonului. Acesta a precizat că în cazul în care nu își va găsi o altă echipă în perioada următoare, jucătorul va rămâne la FCSB și își va încasa banii până la finalul contractului.

Citește și: Gigi Becali iese din nou la rampă. Indicații ”marcă înregistrată” pentru Octavian Popescu și iubita lui: ”Sari ca lupul pe oaie”

Rotariu ăla nu pleacă nici dacă… Bine că mai are doar cinci luni, era vai de capul meu dacă mai aveam încă un an și jumate. Ăla nu pleacă, stă acolo să ia bani”, a afirmat Gigi Becali.

Dorin Rotariu a ajuns la FCSB la începutul lunii octombrie, liber de contract după despărțirea de Ludogorets. are un salariu lunar de 20.000 de euro la FCSB.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele