11 mai 2024 | 21:56

Gigi Becali, la stadion după patru ani. A venit însoțit de călugări la petrecerea de titlu a FCSB-ului

SPORT
Gigi Becali, la stadion după patru ani. A venit însoțit de călugări la petrecerea de titlu a FCSB-ului
Gigi Becali, patron FCSB / Foto: captură Digi Sport

Surpriză la FCSB – CFR Cluj. Gigi Becali a venit la Arena Națională cu câteva minute înainte de startul partidei, deși anunțase că nu va fi prezent la petrecerea de titlu a echipei sale. Acesta a explicat de ce s-a răzgândit.

Ce a spus Gigi Becali înainte de FCSB – CFR

FCSB a cucerit titlu după o pauză de nouă ani, iar fanii au luat cu asalt Arena Națională. Deși inițial spunea că nu vine să asiste la meciul în care echipa sa este încoronată campionă și că așteaptă partidele din grupele Ligii Campionilor, Gigi Becali și-a făcut apariția la stadion cu câteva minute înainte de startul partidei.

Gigi Becali a revenit la stadion după patru ani, însoțit de mai mulți preoți. La sosirea la Arena Națională, latifundiarul a explicat de ce s-a răzgândit și a venit la meci. În plus, acesta a spus că se gândește deja la duelurile din Liga Campionilor.

Gigi Becali, la stadion după patru ani. A venit însoțit de preoți la petrecerea de titlu a FCSB-ului

Suporteri FCSB, Arena Națională / Foto: Sport Pictures

M-a rugat toată familia să vin la meci. M-au rugat fetele, nevasta, ginerele. Mai ales că și nepoata va veni la meci. Ea a zis să mă uit după ea la televizor, dar m-am gândit că mai bine o văd pe stadion.

Vezi și: Primul tun financiar dat de Gigi Becali după ce FCSB a câștigat campionatul: ”Iau 600.000 de euro”

Am zis să vin cu frații mei, care s-au rugat pentru mine și care m-au ajutat să iau acest titlu. Fără ei… Pe ei îi iubesc. Dacă nu îi văd, îmi e dor de ei. Au zis să vin la meci ca să dăm slavă Domnului, să facem mărturisire. Ei stau mai mult în pustiu, dar au cerut binecuvântare. Ieri m-am decis să vin, dar nu voi intra și pe gazon, că nu am voie. Oricum, ce să fac eu acolo? Am jucat eu fotbal?

Eu mă gândesc la ce urmează, la formula de joc, la Liga Campionilor, la tragere”, a spus Gigi Becali.

Recordul all-time a fost doborât pe Arena Națională

La partida FCSB – CFR Cluj, la capătul căreia roș-albaștrii vor primi trofeul și medaliile de campioni, a asistat un număr record de spectatori.

La meci au fost prezenți 54.673 de spectatori și, astfel, a fost doborât recordul de asistență pe Arena Națională, cel mai mare stadion al țării. Până acum, partida cu cea mai mare asistență era România – Finlanda, din preliminariile EURO 2016, 54.364 de spectatori.

Vezi și: Cum sărbătorește FCSB cucerirea titlul și unde vor merge jucătorii cu autocarul descoperit. ”N-a fost niciodată așa ceva!”

În campionatul României, un singur meci s-a mai disputat cu 50.000 de oameni în tribunele Arenei Națională. Este vorba despre partida  FCSB – FC Brașov, 4-0, cu o asistență de 50.244 de spectatori. Și atunci, echipa lui Gigi Becali sărbătorea titlul de campioană, primul cu Laurențiu Reghecampf pe bancă.

În acest sezon, până la acest meci, cei mai mulți spectatori au fost la derby-ul FCSB – Rapid, scor 2-2, pe Arena Națională, adică 45.143 de oameni.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele