14 mart. 2024 | 13:57

Fiica lui Gică Popescu are mașină de 10.000 de euro. Motivul pentru care ”Baciul” nu i-a luat una scumpă, deși e milionar

SPORT
Fiica lui Gică Popescu are mașină de 10.000 de euro. Motivul pentru care ”Baciul” nu i-a luat una scumpă, deși e milionar
Maria Popescu., fiica lui Gică Popescu. Foto: Instagram

Gică Popescu, fostul mare fotbalist român, nu aruncă cu banii nici atunci când vine vorba despre copiii săi. Fiica lui, Maria, conduce o mașină de 10.000 de euro, deși tatăl ei e milionar. Întrebat de ce nu i-a dăruit un automobil mai scump, ”Baciul” a explicat motivul.

Ce mașină conduce fiica lui Gică Popescu

Gică Popescu, preşedintele de la Farul Constanţa, are doi copii cu care se mândreşte. Dacă fiul Nicolas i-a călcat e urme și este fotbalist la echipa antrenată de Gică Hagi, Maria se ocupă de afaceri. Ea a studiat la Barcelona și, după cum a afirmat chiar tatăl său, a avut un buget fix de 1.000 de euro pe lună, în Spania.

Maria Popescu (22 de ani) s-a întors în București și a atras atenția pe străzile din Capitală. Fiica lui Gică Popescu a fost filmată la volanul unei mașini Fiat 500, alb, care costă aproximativ 10.000 de euro, deși tatăl său este milionar. Întrebat de ce nu i-a cumpărat un autoturism mai scump, ”Baciul” a explicat motivul.

Fiica lui Gică Popescu are mașină de 10.000 de euro. Motivul pentru care ”Baciul” nu i-a luat una scumpă, deși e milionar

Maria Popescu. Foto: Instagram

Maria, fiica mea, trebuie să fie fericită că are o mașină nouă, e prima mașină pe care o conduce după ce și-a luat permisul. Eu, când am început, am pornit cu un 1300, apoi m-am dus la 1310, 1400. M-am dus afară, am făcut bani la Eindhoven și mi-am cumpărat prima mea mașină cu banii mei.

Mașina pe care o conduce Maria este pe banii mei. Ea acum lucrează la două afaceri, una împreună cu mine, și i-am promis că dintr-unul dintre business-uri, dacă merge bine, o să-și schimbe mașina. Dar să fie mulțumită că primește o mașină gratis, atât am considerat eu, că prima mașină nu poate să fie decât una ca aceasta.

Nu cred că era normal să-i cumpăr o mașină scumpă atât timp cât n-a făcut nimic. Ca să ai o mașină bună trebuie să faci ceva să meriți, să muncești”, a spus Gică Popescu la emisiunea „În fața ta” de la Digi24.

”Când face profit, îmi dă banii înapoi”

Maria Popescu a absolvit, în 2022, ESADE, una dintre cele mai bune facultăți de business din lume, apoi a urmat cursurile de master în cadrul UAL, University of the Arts London.

Gică Popescu a mărturisit că i-a dat fiicei sale un business pe mână ca să se ocupe el.

Arată ce ai învăţat, ia business-ul. Sunt atât de mândru de Maria, care vine cu business plan, cu lucrurile bine făcute, sigură pe ea. Ce înseamnă şcoala… Incredibil!

Vezi și: Gică Popescu nu s-a ferit de cuvinte. De ce nu s-a impus fiul său la Farul: ”Eu nu mă bag”

I-am zis `Faci cum vrei, fă ce ai învăţat la şcoală, că eu am făcut multe fără să învăţ la şcoală şi am făcut multe greşeli. Tu ai învăţat`. Am încredere uriaşă în ambii copii, iar ei i-am dat un business de care să se ocupe şi o să aflaţi în curând ce business este. E unul frumos. 90% este făcut” a spus Gică Popescu la Orange Sport.

În plus, fostul fotbalist a mai spus că i-a dat Mariei bani împrumut pentru a-și deschide încă o afacere. ”Când face profit, îmi dă banii înapoi, iar din profitul ei se dezvoltă”. 

”M-am rugat de ea să nu mă lase acolo”

Maria Popescu a recunoscut că i-a fost foarte greu atunci când a plecat la studii și că a izbucnit în plâns după ce mama sa a lăsat-o singură în Barcelona.

Mie mi-a fost foarte greu la început, când m-am văzut singură într-o altă ţară. Prima dată, când m-a lăsat mama, m-am rugat de ea să nu mă lase acolo, că a venit cu mine. Am plâns. Primele două luni, stăteam cu mama pe Facetime în fiecare seară.

Îmi sunam fratele când rămâneam fără bani, nu sunam acasă, pe el îl sunam. Trebuie să muncim pentru tot ce avem în viaţă. Ştiam că mă voi întoarce acasă. Mie aici îmi place”, a declarat Maria Popescu, potrivit as.ro.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele