29 ian. 2024 | 15:51

Apar noi detalii despre Michael Schumacher. ”Nimeni n-a mai primit astfel de tratament în istorie”

SPORT
Apar noi detalii despre Michael Schumacher. ”Nimeni n-a mai primit astfel de tratament în istorie”

Michael Schumacher a suferit un teribil accident la schi în urmă cu zece ani. De atunci, familia marelui campion îl ține departe de ochii presei și îl poate vizita un cerc restrâns de oameni. O persoană care i-a fost apropiată fostului pilot a venit cu amănunte noi despre german. Ce a mărturisit acesta.

Noi amănunte despre Michael Schumacher

În luna decembrie s-au împlinit zece ani de la accidentul teribil care i-a schimbat definitivv viața lui Michael Schumacher. În 2013, neamțul cu șapte titluri mondiale în palmares, s-a lovit la cap după o căzătură în timp ce schia în stațiunea Meribel din Alpii francezi. El s-a ales cu traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală.

Din momentul producerii accidentului, Michael Schumache a fost ascuns de public, iar starea fostului mare campion de Formula 1 rămâne o necunoscută pentru fanii sportului. Mai ales că foarte puțini oameni au primit acceptul familiei de a-l vedea.

Una dintre persoanele care a venit cu amănunte noi despre Michael Schumacher este Nick Fry, care a fost alături de fostul pilot la Mercedes între 2010 și 2012, când acesta a revenit în Formula 1, după ce inițial se retrăsese. El a vorbit despre cum vede situația neamțului.

Apar noi detalii despre Michael Schumacher. ”Nimeni n-a mai primit astfel de tratament în istorie”

Michael Schumacher, fost pilot Formula !.

Nu am auzit nimic despre condiția lui Schumacher, astfel nu pot să confirm sau să infirm ultimele informații apărute. Michael are cea mai bună echipă medicală din lume și sunt 100% sigur că niciun om nu a primit o astfel de îngrijire medicală în istorie„, a declarat Fry, citat de Marca.

”Nu aș fi surprins”

Un fost coleg al lui Michael Schumacher de la Benetton, Johnny Herbert, spunea cu câteva săptămâni în urmă că fostul pilot stă la masă alături de familia sa.

Totodată, cotidianul Bild a dezvăluit că a fost pus într-un Mercedes AMG, pentru a i se stimula creierul, după ce pilotul a petrecut peste două decenii printre mașini de curse, fie de Formula 1, fie din alte categorii, înainte de debutul său în 1991, la Marele Premiu al Belgiei.

Citește și: Fostul agent al lui Michael Schumacher, devastat după decizia Corinnei. ”Regret foarte mult şi mă învinovăţesc”

”Mă rog și sper ca Schumi să facă progrese. Dacă știrile despre statul la masă cu familia și urcatul în mașină sunt reale, nu aș fi surprins. Îmi imaginez că astfel de lucruri trebuie să faci ca să-ți pui creierul în funcțiune”, a adăugat Fry.

Ralf Schumacher: ”Nimic nu mai este cum a fost”

Fratele fostului pilot, Ralf Schumacher, a vorbit despre accidentul teribil și a mărturisit că reprezintă o experienţă tristă, care i-a schimbat şi lui viaţa. De asemenea, el a recunoscut că ”lucrurile nu mai sunt așa cum erau înainte”.

Mi-e dor de Michael al meu de atunci. Viaţa este uneori nedreaptă. Michael fusese adesea norocos în viaţa lui, dar apoi a venit acest accident tragic.

Citește și: Decizie neașteptată a soției lui Michael Schumacher. Femeia care a primit dreptul de a-l vizita pe septuplul campion mondial

Slavă Domnului că am putut face multe pentru el datorită posibilităţilor medicale moderne, dar nimic nu mai este cum a fost. Pot spune că accidentul lui tragic mi-a schimbat şi mie viaţa”, a mărturisit Ralf Schumacher.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele