29 iul. 2024 | 12:17

Amazon lansează primul teaser pentru adaptarea Yakuza: Debutul seriei pe Prime Video, toamna aceasta

ACTUALITATE
Amazon lansează primul teaser pentru adaptarea Yakuza: Debutul seriei pe Prime Video, toamna aceasta

Amazon a lansat primul teaser video pentru „Like A Dragon: Yakuza”, adaptarea live-action a jocurilor Yakuza produse de SEGA, în cadrul San Diego Comic-Con. Seria va avea premiera pe Prime Video pe 24 octombrie.

Debutul seriei pe Prime Video, în octombrie

Teaserul se concentrează pe procesul de tatuare a dragonului iconic al lui Kazuma Kiryu, dar oferă și imagini din viața de noapte a orașului Kamurocho, diverse personaje din serie și clubul de lupte clandestin, un mini-joc cunoscut din franciză. În ultimele secunde ale videoclipului, Kiryu, fără cămașă, se îndreaptă către un cerc de spectatori care pariază pe meciul său.

Când compania a anunțat serialul în iunie, a descris adaptarea ca fiind o „serie de acțiune-crimă-suspans” care „urmărește viața, prietenii din copilărie și repercusiunile deciziilor luate de Kazuma Kiryu, un războinic Yakuza temut și de neînvins, cu un puternic simț al justiției, datoriei și umanității.” Având în vedere că acțiunea serialului se desfășoară între 1995 și 2005, este foarte probabil ca povestea să se bazeze pe primul joc Yakuza, cu referiri la evenimentele care au avut loc după Yakuza 0.

Detalii despre poveste și distribuție

Primele trei episoade din „Like A Dragon: Yakuza” vor fi disponibile pe Prime Video pe 24 octombrie, iar următoarele trei vor fi lansate pe 31 octombrie. În rolul principal, Kazuma Kiryu, îl vom vedea pe Ryoma Takeuchi, cunoscut din „Kamen Rider Drive” și „Roppongi Class”. Prietenul său cel mai bun, Nishiki, un personaj cheie în poveste, va fi interpretat de Kento Kaku, cunoscut din „House of Ninjas” de pe Netflix.

Adaptarea live-action a jocurilor Yakuza promite să aducă în prim-plan o poveste captivantă și plină de acțiune, care să îmbine elementele de dramă și suspans, caracteristice seriei originale de jocuri video. Fanii francizei Yakuza și noii spectatori vor avea ocazia să exploreze universul complex al lui Kazuma Kiryu și să se bucure de o experiență cinematografică autentica.

Amazon Prime Video, sau simplu Prime Video, este un serviciu american de streaming video la cerere, oferit de Amazon, disponibil atât ca serviciu independent, cât și ca parte a abonamentului Amazon Prime. Beneficiile Prime Video sunt incluse în abonamentul Amazon Prime, care costă 14,99 dolari pe lună sau 139 dolari pe an.. Cu Prime Video, poți urmări sute de seriale TV și filme pe dispozitivele tale preferate, inclusiv conținut exclusiv și premiat. De asemenea, poți descărca titluri pentru a le viziona offline folosind aplicația mobilă. Explorează acum Prime Video pentru o selecție largă de filme, seriale TV, televiziune în direct și sporturi.