07 iun. 2023 | 13:31

Viața unei femei s-a transformat într-un coșmar după ce a descoperit o ușă mascată în perete

ULTIMA ORĂ
Viața unei femei s-a transformat într-un coșmar după ce a descoperit o ușă mascată în perete

O femeie din Statele Unite a povestit pe rețelele de socializare cum a descoperit o cameră secretă în casa ei, la patru ani după ce s-a mutat. Mai ales că a tras cea mai mare spaimă din viața ei atunci când a deschis o ușă care era mascată de un perete.

Ea a descoperit o ușă ascunsă în spatele tapetului în timp ce redecora, casa în care a locuit împreună cu familia timp de patru ani înainte de a face înfricoșătoarea descoperire. Femeia a mai adăugat că s-a mutat nu la mult timp după ce a trăit spaima vieții sale.

Ce se ascundea în camera ”secretă”

Pe Reddit, ea a spus: „Era o ușă ascunsă în spatele tapetului – evident, clanța fusese scoasă, așa că se confundă cu peretele din hol”. Neștiind ce va găsi înăuntru, femeia a deschis ușa așteptându-se ca aceasta să fie plină de pânze de păianjen, în cel mai rău caz, scrie Mirror.

Cu toate acestea, ea nu era deloc pregătită pentru ceea ce se ascundea de fapt înăuntru.

„Am văzut un schelet în colț – nu voi minți că m-a speriat. Deși era doar o recuzită lăsată de foștii proprietari ai casei noastre”, a adăugat ea.

Comentând la postare, un utilizator a spus: „Îmi place să-mi imaginez că există un tip care, din când în când, își amintește de scheletul pe care l-a pus într-o cameră ascunsă și chicotește întrebându-se dacă l-a găsit cineva până acum.”

Un alt utilizator a adăugat: „Trebuie să resigilezi camera înainte de a o vinde, astfel încât să poți transmite tradiția mai departe.”

Un al treilea utilizator a spus: „Lasă un bilet cu o vârstă artificială în spatele unei plinte din unul dintre dormitoare”.

„Serios, cineva ar avea o adevărată vânătoare de comori mai târziu, iar la final totul ar fi de bun augur. Gândește-te cât de distractiv ar fi pentru următoarea persoană să găsească biletul și camera, indiferent în ce ordine le-ar găsi”, a mai postat un alt internaut.

În final, un alt utilizator a adăugat: „Ei bine, cel puțin poți fi fericit de faptul că foștii proprietari au fost doar niște farsori inofensivi și că nu există spirite cu adevărat rele în casa ta”.