01 nov. 2023 | 15:50

Un jucător din top 10 ATP a primit verdictul, după ce și-a bătut fosta iubită, cu origini românești. „A maltratat fizic o femeie”

SPORT
Un jucător din top 10 ATP a primit verdictul, după ce și-a bătut fosta iubită, cu origini românești. „A maltratat fizic o femeie”

Alexander Zverev a fost inculpat și găsit vinovat de un tribunal din Berlin. Jucătorul german de pe locul 9 ATP trebuie să achite o amendă de aproape jumătate de milion de euro, după ce și-a agresat fosta iubită, un fotomodel german cu origini din România. Nu este prima acuzație de acest gen pe care sportivul a fost nevoit să o înfrunte.

Alexander Zverev, obligat să plătească o amendă de 450.000 de euro, după ce și-a agresat iubita, cu origini românești

Alexander Zverev are din nou probleme din cauza faptului că este violent în viața de familie. Jucătorul de tenis de pe locul 9 ATP a fost inculpat de procurori și va fi obligat să achite o amendă de 450.000 de euro, după ce și-a agresat fosta iubită, un foto-model german care are și origini românești.

Judecătorii au analizat probele și au ajuns la concluzia că sportivul ar fi lovit-o pe Brenda Patea. Decizia a fost dată pe data de 2 octombrie, dar a fost publicată pe site-ul tribunalului în urmă cu puțin timp.

„Instanţa a emis o ordonanţă penală pe 2 octombrie împotriva jucătorului profesionist de tenis Alexander Zverev. Inculpatul este acuzat că, în mai 2020, la Berlin, a maltratat fizic o femeie în timpul unui conflict şi că i-a afectat sănătatea”, se arată într-un comunicat de presă.

„Procedura e scandaloasă. Domnul Zverev va lua acțiuni împotriva acestei decizii prin toate mijloacele posibile,” anunță avocații, potrivit The Guardian.

Alexander Zverev și Brenda Patea sunt părinții unei fetițe

Alexander Zverev și Brenda Patea au format un cuplu în perioada 2019-2020 și au împreună o fetiță. Despărțirea a fost destul de abruptă, iar femeia nu a fost de acord să împartă custodia cu jucătorul german.

Brenda Patea este cu patru ani mai mare decât Alexander Zverev și a participat la al 12-lea sezon din „Next Top Model”, ediţia de Germania, iar acolo a recunoscut că tatăl ei este din România.

Alexander Zverev, investigat după ce ar fi agresat-o și pe Olga Sharipova

Pentru Alexander Zverev acuzațiile de violență au devenit o obișnuință. A pățit la fel și în timpul relației cu jucătoarea de tenis Olga Sharipova. Sportiva din Rusia a susținut că acesta a dat-o cu capul de pereți, că ar fi lovit-o și că ar fi încercat să o sufoce cu o pernă. Asociaţia Jucătorilor de Tenis Profesionişti a declanșat o anchetă pe această temă, dar a clasat cazul pentru că nu au existat suficiente probe care să susțină acuzațiile.