31 iul. 2023 | 11:55

Un apartament din Năvodari de 2 camere se vinde cu mai puțin de 600 de lei. Cum e posibil

ACTUALITATE
Un apartament din Năvodari de 2 camere se vinde cu mai puțin de 600 de lei. Cum e posibil

Un imobil care se află în Năvodari, pe bulevardul Mamaia Nord, și care aparține societății Nordic Management SRL este scos la licitație. Este vorba despre un apartament format din două camere și dependințe, compartimentare de tip semidecomandat, confort I, cu o suprafață de 43,80 de metri pătrați.

Nordis Management SRL, executată silit. Firma poate rămâne fără un apartament în Năvodari

Compania Nordis Management SRL este obligată la plata sumelor care reprezintă debit principal, accesorii și cheltuieli de executare silită, în favoarea creditoarei Vanghelis Trans SRL, cu sediul în Constanța.

Imobilul este grevat de următoarele sarcini și drepturi reale: drept de servitute de trecere în favoarea Enel Distribuție Dobrogea, Ipotecă în favoarea creditoarei Vanghelis Trans, drept de superficie în favoarea Enel, urmărirea silită a imobilului în dosarul de executare.

Imobilul a fost evaluat la prețul de 568,300 de lei, conform raportului de evaluare făcut pe 21 iulie 2023, de către expertul BENEAVAL SR. De la acest preț pornește licitația.

„Licitația se va desfășura în data de 29 august 2023, de la ora 12:00, la sediul Biroului Executorului Judecătoresc Spineanu Marius – Eleodor situat în Constanța, pe strada Traian nr. 32”, scrie ziarulamprenta.

Se pare că firma care este executată silit, Nordic Management SRL, a fost înființată în decembrie 2008 și are sediul în București Sectorul 1, pe Aleea Alexandru. Administratorul firmei este Postoaca Gheorghe Emanuel, avându-o ca asociați pe Ciorbă Vladimir Răzvan și Mihai Alexandru, iar ca persoană juridică pe Mapp Development SRL. Beneficiarii societății sunt Ciorbă Vladimir Răzvan și Postoaca Gheorghe Emanuel.

Firma are ca domeniu de activitate dezvoltarea imobiliară, iar firma a avut o cifră de afaceri de 76.938.566 lei în 2022 și 77 de angajați.