06 aug. 2023 | 08:25

Trucul din Diablo IV care funcționează și după 30 de ani: cum poate fi învins The Butcher

ACTUALITATE
Trucul din Diablo IV care funcționează și după 30 de ani: cum poate fi învins The Butcher

The Butcher este un demon puternic, dar are o slăbiciune crucială.

Revenirea lui The Butcher, pentru mine, este unul dintre punctele culminante ale Diablo 4.

Atacurile sale randomizate sunt surprinzătoare, terifiante și, da, frustrante pentru o mulțime de jucători. Vestea bună pentru cei care au dificultăți în a-l învinge este că pare să existe o modalitate destul de fiabilă de a face asta – se numește cheese.

După cum au subliniat un număr de editori, The Butcher nu este cel mai agil tip din Sanctuary. Se mișcă cu o rapiditate surprinzătoare, dar are și tendința de a se agăța de lucruri. De asemenea, nu se pricepe la deschiderea ușilor. În termeni practici, ceea ce înseamnă asta este că, dacă îl poți bloca într-o ușă, îl poți bate la fund cu impunitate.

Este acesta un mod onorabil de a lupta? Nu, bineînțeles că nu, și dacă ai o problemă cu asta, atunci ești liber să te întorci, să-l dezlănțui și apoi să arunci mănușile în mijlocul ringului. Dar dacă scopul tău este pur și simplu să faci treaba, ei bine, în ceea ce mă privește, aceasta este modalitatea de a o face.

Și, sincer, cred că este o abordare legitimă pentru a-l doborî. Luptele cu șefii sunt în mod inerent nedreapte – după ce ai început ușor prin mobi convenționali, te lupți dintr-o dată cu o fiară copleșită cu abilități pe care nu le-ai mai văzut până acum și o bară de sănătate lungă de un km – și asta face ca răspunsurile nedrepte să fie perfect valabile. În cazul în care există vreo îndoială, acest lucru se aplică tuturor luptelor cu șefii, peste tot.

The Butcher trebuie să moară

Toate sunt variații pe aceeași temă, iar tema în discuție fiind că The Butcher este prost și am fi proști să nu profităm de asta. Ceea ce face ca această marcă de cheese să fie atât de specială este că se întoarce la Butcher-ul original, care, după cum a subliniat Icy Veins, a avut același tip de problemă cu ușile și zidurile. Este un băiat mare și musculos, dar cu siguranță nu este cel mai ascuțit din cartier.

Reține că, atunci când spun că aceasta este o modalitate „de încredere” de a-l ucide pe The Butcher, vreau să spun că funcționează dacă poți face acest lucru, dar a face acest lucru este cu totul altceva.

Cel mai bun pariu este să alergi în spații înguste și să-i trântești ușile în față ori de câte ori este posibil: este o strategie riscantă, pentru că dacă nu ești atent, ai putea să dai peste o bandă de mobi obișnuiți, moment în care lucrurile devin foarte dubioase.

Nu știu dacă există vreo modalitate de a remedia acest lucru și, având în vedere că The Butcher se luptă cu clanțele de aproape 30 de ani acum, cred ar trebui să acceptăm asta ca parte a personajului în acest moment și să-l lăsăm în pace.