21 apr. 2023 | 19:14

Tânara care s-a trezit cu mâinile și picioarele amputate, după ce a fost la un concert. Ce s-a întâmplat, de fapt

ULTIMA ORĂ
Tânara care s-a trezit cu mâinile și picioarele amputate, după ce a fost la un concert. Ce s-a întâmplat, de fapt

O tânără de 22 de ani a rămas fără cele patru membre după ce a participat la un concert. Evelyn Davis, în vârstă de 22 de ani, a declarat că a mers la un concert în luna iunie, dar doar câteva zile mai târziu s-a simțit rău, simțindu-se extrem de obosită, cu temperatură ridicată și febră.

Fata care a rămas fără mâini și picioare

Ea a spus că a început să se simtă rău la trei zile după concert, dar, având în prealabil o temperatură corporală neregulată, a decis să aștepte și să vadă dacă aceasta scade.

Ea s-a trezit a doua zi simțindu-se și mai rău a doua zi și a fost transportată de urgență la spital.

A fost diagnosticată cu septicemie și pneumonie și a spus că a intrat în comă timp de 16 zile, unde a intrat în insuficiență totală a organelor.

Evelyn, din Tyler, Texas, a mai susținut că a avut o serie de „vise nebunești”, inclusiv că a fost pe plajă mâncând fructe cu familia Kardashian în această perioadă, scrie Mirror.co.uk.

Descriindu-și călătoria la spital, Evelyn a spus: „În primele două ore după ce am fost transportată la alt spital, am delirat complet. Nu aveam nicio idee despre ce se întâmpla și cine era cine. Mama mea mi-a spus că i-am spus că sunt pe cale să mor. Am fost în comă timp de 16 zile. Am avut vise foarte nebunești când eram în comă. Am visat că eram pe plajă cu familia Kardashian și că mâncam o grămadă de fructe.”

Ea a spus că i s-au administrat medicamente pentru a-i stabiliza tensiunea arterială, ceea ce a întrerupt alimentarea cu sânge a mâinilor și picioarelor până când a fost scoasă din ele, 12 zile mai târziu.

Fata care a ramas fara maini si picioare

c

Evelyn a explicat: „Mi-au dat vasopresoare pentru a-mi stabiliza tensiunea arterială, dar acestea atrag toată circulația către organe și îți iau fluxul sanguin și circulația către extremități.

„Am fost sub tratament timp de aproximativ 12 zile, așa că am pierdut toată circulația sângelui la mâini și picioare până când au reușit să mă scoată de pe ele.

„Odată ce m-am trezit, am simțit că ceva nu era în regulă cu membrele mele, pentru că erau complet negre și reci, dar creierul meu era încă foarte amețit, chiar nu puteam procesa prea multe.”

Ce boală avea fata

După aproximativ 10 zile de comă, medicii au descoperit că Evelyn avea bacteria Legionella. E cred că probabil a contractat-o de la aparatul de ceață de la concertul de muzică la care a mers.

„Medicii au spus că cel mai probabil am contractat-o de la concertul la care am fost, deoarece aveau un aparat de ceață și probabil că în ele se afla bacteria legionella.”

Evelyn s-a trezit „miraculos” pe 2 iulie și a rămas conectată la un ventilator pentru încă două zile.

Mai târziu în aceeași lună, pe 20 iulie, i-au fost amputate ambele picioare sub genunchi, urmate de brațul drept deasupra încheieturii mâinii și de brațul stâng cu doi centimetri sub cot, o săptămână mai târziu.