03 oct. 2023 | 15:36

Surpriză uriașă pentru o femeie, după ce și-a cumpărat casa visurilor ei. O cameră secretă, în spatele unui dulap. Video

ACTUALITATE
Surpriză uriașă pentru o femeie, după ce și-a cumpărat casa visurilor ei. O cameră secretă, în spatele unui dulap. Video

O femeie a avut parte de o surpriză uriașă la scurt timp după ce și-a cumpărat casa visurilor ei. Ușile unui dulap ascundeau cu totul altceva decât un simplu spațiu de depozitare – o cameră secretă.

Casele vechi pot avea cele mai ciudate caracteristici – fie obiecte lăsate în urmă de proprietarii, fie încăperi secrete, cu acces din locuri precum un dulap, cum este cazul acestei femei.

Cum arată camera secretă

Sora ei a publicat recent pe TikTok o înregistrare video cu încăperea secretă. Numeroși internauți au scris că descoperirea pare a fi un portal ce i-a adus înapoi în timp, în anii 1980.

În camera secretă se aflau uitate desene vechi, patine cu rotile, sticle de băuturi răcoritoare, dar și o saltea. Pare că unul sau mai mulți adolescenți și-au petrecut timpul acolo în urmă cu aproximativ 40 de ani.

„Arată ca o capsulă a timpului de la începutul anilor ’80. Uimitor!”, „Generația X se întâlnește cu adolescenții. Făceam astfel de lucruri tot timpul! Ce capsulă a timpului!” și „Este doar un loc de relaxare unde te-ai duce să petreci, să asculți muzică și să te relaxezi cu prietenii tăi… Am avut și noi așa ceva în copilărie!”, au comentat câțiva internauți.

@ib_dilon #onthisday #fyp ♬ original sound – Dilon

Caz similar

Acest caz nu este unic. În urmă cu câteva luni, o altă femeie a avut parte de o surpriză similară după ce s-a mutat în casa visurilor ei. Și sora acesteia a povestit pe internet că locuința acesteia, abia cumpărată, ascundea o „cameră secretă” încuiată timp de aproximativ 50 de ani.

„Este clar că această cameră a stat goală pentru o vreme. Toate lucrurile de aici arată extrem de vechi, ca în anii ’70 – ’80. Să sperăm că orice activități blestemate care au avut loc în camera secretă s-au petrecut cu zeci de ani în urmă!”, a spus femeia.

În camera secretă, sora proprietarei locuinței a găsit, printre altele, un rucsac, reviste pentru adulți din anii ’70 – ’80, cutii de bere fără alcool, un borcan de vaselină, precum și o periuță de dinți.