19 sept. 2023 | 08:49

Se dau 250 de lei gratis, banii intră direct pe card. ”Bonusul” de la o mare bancă din România, confirmat oficial

ACTUALITATE
Se dau 250 de lei gratis, banii intră direct pe card. ”Bonusul” de la o mare bancă din România, confirmat oficial

Băncile din România sunt din ce în ce mai creative în a-și aduce noi clienți în curte, iar măsurile anunțate vin cu beneficii importante pentru români, chiar și cu bani gratis.

”Castiga BONUS de 250 lei! Folosește cardul tău de cumparaturi Raiffeisen pentru o plata de min. 600 lei pana pe 15.10.2023 și poți câștiga prin tragere la sorti unul dintre cele 300 de premii: BONUS în cont in valoare de 250 lei. Detalii aici: https://www.raiffeisen.ro/pay-win Dezabonare *2000”, se arată în mesajul primit de mai mulți clienți Raiffeisen Bank în această săptămână.

Oferta de neratat de la Raiffeisen pentru clienți

În perioada 18 septembrie – 15 octombrie, utilizatorii de carduri de credit Mastercard de la Raiffeisen care fac cumpărături și plătesc cu respectivul card au o șansă la unul dintre cele 300 de premii în valoare de 250 de lei. Banii intră direct pe card dacă ești câștigător, iar înscrierea în campanie se efectuează automat, independent de modul în care ai ales să plătești cu cardul, în magazine sau online, prin Google Pay pe Android sau Apple Pay pe iOS.

Întregul regulament al promoției îl găsești aici, dar un aspect este mai important decât celelalte.

5.1. Participanții vor putea câștigă bonusul prin tragere la sorți după cum urmează:

  • primii 300 de clienți vor primi bonusul în contul cardului de cumpărături, în valoare de 250 lei;
  • următorii 30 de câștigători extrași vor fi rezerve.

5.2. Un participant poate intră cu mai multe șanse la tragerea la sorți, în funcție de numărul de tranzacții de minimum 600 lei fiecare efectuate în perioada campaniei, o tranzacție este egală cu o șansă. Un participant poate câștigă un singur premiu.

5.3. Dacă Participantul a câștigat un bonus, acesta va fi transmis de către Banca direct în contul cardului de cumpărături al câștigătorului.

5.4. Banca își rezervă dreptul de a nu acordă ori de a anula premiul, generat de tranzacții semnalate/identificate că având caracter fraudulos. Dacă la dată transmiterii, Utilizatorul nu mai deține un card de cumpărături activ,  Banca nu va putea transmite bonusul și va trece la rezervele aferente fiecare categorii de bonus.

5.5. Pot fi declarați câștigători doar clienții rezidenți fiscal în România

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele