29 sept. 2023 | 11:55

Răspunsul acid al ultrașilor CSA Steaua pentru Alex Chipciu: ”Singurul fake e clubul la care a jucat”

SPORT
Răspunsul acid al ultrașilor CSA Steaua pentru Alex Chipciu: ”Singurul fake e clubul la care a jucat”

Alex Chipciu a fost titular pentru ‘U’ Cluj în meciul cu CSA Steaua, scor 3-1, în prima etapă din Cupa României. Mijlocașul a fost jignit și înjurat de suporterii Stelei în timpul meciului, dar la final s-a dezlănțuit. Replica ultrașilor pentru Alex Chipciu nu a întârziat să apară.

Răspunsul ultrașilor Stelei pentru Alex Chipciu

Alex Chipciu a fost fluierat, înjurat și numit ”sclavul lui Becali” de ultrașii din Peluza Sud, iar acesta a intrat într-un război deschis cu ei. Atât la flash-interviu, cât și la conferința de după meci, fostul jucător de la FCSB a făcut mai multe declarații virale la adresa CSA Steaua.

După declarațiile dure ale Alex Chipciu, suporteri de la AS47 nu au rămas datori. Ei ai postat un mesaj acid la adresa jucătorului de la ‘U’ Cluj. Ei l-au numit ”frustrat”, iar în privința declarațiilor lui au spus că au fost cel puțin amuzante.

Răspunsul acid al ultrașilor CSA Steaua pentru Alex Chipciu: ”Singurul fake e clubul la care a jucat”

Alex Chipciu joacă la ”U” Cluj.

Chipciu pare să fie destul de frustrat, și asta nu poate fi decât din cauza faptului că a înțeles ce spuneau suporterii steliști, și anume că el nu a avut niciodată ocazia să joace pentru Steaua București.

Declarația lui vine pe fondul acestei frustrări și a negării lui. Dacă vă întrebați despre echipament, atât cel al Stelei, cât și cel al lui ‘U’ Cluj sunt furnizate de aceeași companie. Singurul ‘fake’ la care face referire este, probabil, clubul pentru care a evoluat Chipciu între 2011 și 2016.

În privința declarațiilor sale, trebuie să recunoaștem că au fost cel puțin amuzante, mai ales atunci când a repetat cu insistență ‘Copiii făceau poze cu mine și jucătorii, dacă îi întrebai, erau fanii mei”, a fost postarea celor de la AS47.

Atacul lui Alex Chipciu la adresa CSA Steaua

Alex Chipciu s-a legat de faptul că în tribunele stadionului Ghencea a fost un număr redus de spectatori, arenă cu o capacitate de peste 30.000 de locuri, și a numit-o pe CSA „echipă fantomă” cu „echipament fake”.

Citește și: Cele mai amuzante propuneri pentru Alex Chipciu după atacul viral împotriva CSA Steaua: ”Cazare gratuită pentru el la Năvodari și Bușteni”

”Asta este Steaua? Cu echipamentul ăsta fake? E o echipă fantomă din punctul meu de vedere. Păcat de suporterii din Peluza Sud. M-au înjurat de soră, de nevastă, că sunt sclavul domnului Becali, așa este, ei sunt sclavii Armatei”, a fost una dintre declarațiile mijlocașului.

Ce a făcut Vlad Chiricheș după afirmațiile lui Alex Chipciu

Fundașul central al celor de la FCSB a distribuit pe rețelele sociale clipul video în care Alex Chipciu nu i-a menajat deloc pe cei din Ghencea.

Citește și: Gigi Becali nu poate scăpa de Vlad Chiricheș. Ce clauză specială are în contractul cu FCSB

Vlad Chiricheș și Alex Chipciu au fost colegi la FCSB în perioada ianuarie 2012 – august 2013, după care primul a plecat în Anglia, la Tottenham.

Alex Chipciu a jucat pentru echipa lui Gigi Becali între 2012 și 2016, după care a fost vândut la Anderlecht pentru trei milioane de euro. El a bifat 169 de meciuri în tricoul roș-albaștrilor, a dat 34 de goluri și 38 de pase decisive și, de asemenea, a câștigat șapte trofee: trei titluri, două Cupe ale Ligii, o Cupă a României și o Supercupă.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele