25 oct. 2023 | 10:54

Radu Drăgușin, ofertat de doi coloși din Italia. Suma uriașă pe care a cerut-o Genoa

SPORT
Radu Drăgușin, ofertat de doi coloși din Italia. Suma uriașă pe care a cerut-o Genoa

Radu Drăgușin este unul dintre cei mai curtați jucători din Europa și cu siguranță este internaționalul român care are cea mai bună cotă. Impresarul lui a acordat un interviu în care a dezvăluit ce oferte are fotbalistul de 21 de ani, dar și care este suma pe care o vrea Genoa.

Radu Drăgușin, ofertat de Inter, AC Milan și Newcastle

Titular la echipa națională și la Genoa, Radu Drăgușin a intrat pe „radarul” multor echipe importante din Italia. Jucătorul român are doar 21 de ani și este considerat un apărător complet în condițiile în care dă bine cu capul, știe să-și marcheze și să deposedeze adversarul, iar micile probleme de plasament se consideră că pot fi remediate în scurt timp.

Impresarul lui susține că are multe discuții cu echipei importante, iar jurnaliștilor din Italia le-a spus și ce oferte a avut pentru jucătorul român pe care Genoa l-a adus de la Juventus cu 5,5 milioane de euro.

„Inter și AC Milan s-au interesat de Radu, dar Genoa cere 30 de milioane de euro. Aceste sume se pot plăti din Premier League”, a declarat Florin Manea pentru Play.it.

Impresarul a dezvăluit că a avut discuții și cu formații din Premier League, iar conducătorii de la Newcastle au fost foarte interesați de el. Pentru „coțofene” 30 de milioane de euro nu sunt o problemă foarte serioasă.

„Cel mai probabil, va pleca din Italia. Am avut niște întâlniri și cu cei de la Newcastle în care am vorbit despre Radu”, a mai spus Florin Manea.

Citește și: Radu Drăgușin are șanse mari să devină cel mai scump jucător din istoria fotbalului românesc

Radu Drăgușin a fost anul trecut un jucător important în echipa care a promovat în Serie A, iar în acest sezon a disputat 9 meciuri în prima ligă din Italia. Numele lui a fost amintit în scandalul pariurilor, după ce i-ar fi împrumutat bani lui Nicola Fagioli. Fotbalistul italian i-ar fi spus că va folosi cei 40.000 de euro ca să cumpere un ceas pentru mama lui și ar fi investit suma la pariuri.

Newcastle, clubul deținut de Mohammed Bin Salman, interesat de Radu Drăgușin

Clubul Newcastle a fost cumpărat în anul 2021 de un fond de investiții condus de Mohammed Bin Salman. Prințul moștenitor al Arabiei Saudite conduce acest imperiu de 320 de miliarde de euro și el a fost cel care a decis că gruparea din Premier League merită 350 de milioane de euro. Mirror.co.uk. a scris în momentul achiziției că averea personală a lui Mohammed Bin Salman este de aproximativ 8,2 miliarde de euro.