04 iul. 2023 | 14:48

Profesoara care face mii de euro pe internet vânzând poze intime cu ea. Scopul este unul onorabil

ULTIMA ORĂ
Profesoara care face mii de euro pe internet vânzând poze intime cu ea. Scopul este unul onorabil

O fostă profesoară care și-a abandonat cariera în educație pentru a deveni creatoare de conținut pentru adulți își răsfață fanii cu poze nud gratuite în schimbul donațiilor pentru o organizație de caritate.

Profesoara care oferă nuduri celor care donează cauzei nobile

Courtney Tillia, care câștigă lunar între 20.000 și 100.000 de dolari pe platforma OnlyFans, împărtășește adesea videoclipuri provocatoare pe TikTok și Instagram purtând diverse seturi de lenjerie intimă.

Tânăra în vârstă de 36 de ani a fost încurajată de soțul ei, Nick, să se implice în viața incitantă de pe OnlyFans în timpul carantinei și deseori folosește fosta ei carieră ca pentru a își vinde conținutul nișat.

Însă acum, actrița pentru adulți recompensează fanii loiali care sprijină Marine Mammal Care Center, oferindu-le conținut exclusiv gratuit în schimbul donațiilor lor.

Modelul a postat poze și videoclipuri cu ea pe malul mării pe rețelele sociale pentru a-și atrage fanii și a-i încuraja să participe la campania de strângere de fonduri în următoarea săptămână.

Campanie de strângere de fonduri

Într-un interviu acordat Daily Star, Courtney a explicat:

„Am fost mereu iubitoare de animale! Încă din clasa a patra, am adoptat și am finanțat un lamantin în Florida.

Chiar scriam scrisori președinților altor țări, rugându-i să sprijine politici și legi pentru protejarea vieții marine. Am văzut personal cum leii de mare și delfinii sunt afectați de această supraînmulțire a algelor și este sfâșietor. Cu cât strângem mai mulți bani, cu atât putem ajuta mai multe animale.

Așadar, aceasta este modalitatea mea de a spori conștientizarea și de a face o diferență în salvarea vieții animalelor.”

Pentru a contribui la rezolvarea acestei crize, Courtney organizează o promoție pentru a încuraja donații generoase.

A adăugat: „Voi trimite cadouri nud tuturor celor care fac o donație pentru a ajuta viața marină grav bolnavă din California! Pentru cei care donează 50 de dolari sau mai mult, le ofer chiar link-uri gratuite către pagina mea OnlyFans!”

De asemenea, a postat pe Twitter:

„Din cauza supraînmulțirii algelor în California, leii de mare și delfinii se îmbolnăvesc și mor.

Așadar, pentru fiecare donație, vă voi trimite un cadou nud! Trimiteți-mi doar un mesaj privat cu captura de ecran a donației!”