27 feb. 2023 | 18:17

Produsele care fac furori în România și pe care Lidl, Kaufland sau alții doar le visează. Ce oferă acum cel mai mare magazin online

Ghidul cumpărătorului
Produsele care fac furori în România și pe care Lidl, Kaufland sau alții doar le visează. Ce oferă acum cel mai mare magazin online

Retailerii din România se întrec în oferte pentru a determina tot mai mulți clienți să le treacă pragul. Ceea ce nu știu magazinele precum Lidl, Kaufland, dar și altele este faptul că produsele scoase la vânzare de către eMAG, cel mai mare retailer online din țară, beneficiază de reduceri considerabile.

Concurența între magazinele din România este una foarte mare, astfel că periodic, pentru a atrage cât mai mulți clienți, acestea se întrec în oferte și reduceri. Retaileri precum Lidl, Kaufland sau Carrefour încearcă să facă față de multe ori ofertelor dese ale celui mai mare retailer online din România, eMAG.

Acesta din urmă lansează oferte zilnice la anumite categorii de produse, iar unele oferte sunt periodice și mult mai consistente. De această dată, eMAG a scos produse din gama articolelor pentru copii, îngrijire personală, produse de igienă și cosmetice, dar și produse de curățenie la cele mai avantajoase prețuri, AICI.

Produsele pe care Lidl sau Kaufland nu le pot scoate la reducere

eMAG lansează și oferte zilnice, în care anumite produse sunt scoase la vânzare cu prețuri mult mai reduse în comparație cu celelalte magazine. Dintre acestea, putem enumera produse de îngrijire a corpului, produse de îngrijire a tenului și produse de îngrijire a părului. Oferta integrală din această zi poate fi accesată AICI.

Dacă față de aceste produse, ceilalți retaileri pot lansa contraoferte, un avantaj considerabil al eMAG constă în faptul că este unul dintre cele mai apreciate magazine atunci când vine vorba despre electronice și electrocasnice. Indiferent că este BlackFriday sau nu, magazinul plasează la vânzare produse cu reduceri subtanțiale.

Un exemplu în acest sens constă în campania „ELECTRO WEEKEND”, în care produse electronice și electrocasnice precum laptopurile de gaming beneficiază de o reducere de 10% AICI, desktopuri Serioux reduse cu 10% AICI, televizoare Philips reduse cu 10% AICI, dar și electrocanice mari de la AEG și Electrolux pot fi găsite la prețuri reduse, în cadrul campaniei din weekend-ul 25-27 februarie, AICI. Indiferent de nevoile tale, cu siguranță magazinul eMAG îți poate face printre cele mai bune oferte.