21 sept. 2023 | 14:59

O tânără a găsit o comoară după ce a intrat într-un magazin ca să cumpere niște nimicuri. „Am luat-o imediat, la preț de chilipir” – Foto

ACTUALITATE
O tânără a găsit o comoară după ce a intrat într-un magazin ca să cumpere niște nimicuri. „Am luat-o imediat, la preț de chilipir” - Foto

O tânără a găsit o comoară la preț de chilipir după ce a mers să cumpere niște nimicuri. Femeia nici n-a stat pe gânduri și a făcut achiziția, extrem de încântată de cât de norocoasă a fost, dar gestul ei a împărțit internetul în două, una dintre tabere criticând-o dur pentru decizia ei.

Ce comoară a găsit tânăra la preț de chilipir

Tânăra, Emmali Osterhoudt, a decis să viziteze un magazin de caritate Goodwill din Birmingham, Alabama, în căutarea unor rame de tablouri pentru o galerie pe care o pregătea.

„Eram pe punctul de a pleca și am văzut o secțiune a magazinului pe care nu o vizitasem, așa că am mers acolo și bum! Era frumoasă și era acolo.”, a povestit ea.

Mai exact, tânăra a găsit o rochie de mireasă de lux Galia Lahav Couture, la prețul de doar 25 de dolari, adică de puțin peste 100 de lei. Prețul unei astfel de rochii de designer este de 6.200 de dolari, sumă echivalentă cu aproape 30.000 de lei.

Chiar dacă tânăra nu este logodită și nici nu crede că se va mărita în viitorul apropiat, nu a putut rezista tentației de a cumpăra rochia de mireasă, cu un model floral din dantelă acoperit cu mărgele și cu un decolteu adânc.

O tanara a gasit o comoara dupa ce a intrat intr-un magazin ca sa cumpere niste nimicuri. „Am luat-o imediat, la pret de chilipir” - Foto

Rochia de mireasă găsită de tânără la preț de chilipir

Tânăra, certată pe rețelele sociale

Emmali Osterhoudt și-a împărtășit experiența pe 6 septembrie 2023, prin intermediul aplicației TikTok, iar videoclipul a devenit viral, adunând 3,1 milioane de vizualizări.

„Sunt extrem de încântată de această descoperire. Îmi vine ca o mănușă. Nu ar avea nevoie de niciun fel de modificări dacă nu aș vrea cu adevărat. Este superbă. Este pur și simplu uimitoare. Este un amestec de perle și pietre prețioase.

Am de gând să o port în ziua nunții mele, oricând va veni acel moment. Să sperăm că voi mai putea încă să încap în ea până atunci.”, a spus tânăra despre rochia de mireasă ce strălucește la propriu.

Însă, decizia ei de a cumpăra rochia de lux la preț de chilipir a împărțit internetul în două. O tabără a certat-o pentru că nu a lăsat șansa de a cumpăra rochia unei femei care chiar ar avea nevoie de ea foarte curând, în timp ce cealaltă a apărat-o.

Totuși, vestea despre videoclipul viral cu rochia de mireasă a ajuns la Lahav la scurt timp după ce a început să prindă contur. Designerul a spus că plănuiește să doneze mai multe dintre rochiile sale de mireasă la mai multe locații Goodwill.