18 oct. 2023 | 15:40

O pensionară a găsit o comoară de peste 94.000 de euro în timp ce făcea curățenie în casă. „Sunt norocoasă”

ACTUALITATE
O pensionară a găsit o comoară de peste 94.000 de euro în timp ce făcea curățenie în casă. „Sunt norocoasă”

O pensionară în vârstă de 75 de ani a găsit o comoară în valoare de peste 94.000 de euro în timp ce făcea curățenie în locuința ei din Statele Unite ale Americii.

Pentru cei mai mulți oameni, surprizele plăcute de care au parte atunci când fac curățenie în casă sunt extrem de rare și se referă de obicei la câte un obiect pierdut sau la vreo sumă mică de bani uitată prin vreun buzunar. Însă, pentru pensionara de 75 de ani, surpriza a fost uriașă.

Ce comoară a găsit pensionara

Femeia în vârstă de 75 de ani din Springfield, Virginia, a început să facă ordine prin niște hârtii când a dat peste un bilet câștigător la loteria Powerball, în valoare de 100.000 de dolari, sumă echivalentă cu peste 94.000 de euro.

Pensionara, care a ținut să-și păstreze anonimatul, și-a revendicat miercuri premiul la sediul Loteriei Maryland din Baltimore. Ea a cumpărat biletul câștigător de la Marlow Winghouse & Sports Grill din Temple Hills, Maryland, pe 19 iulie.

După ce a cumpărat biletul, femeia a uitat să verifice dacă a câștigat până două luni mai târziu, în timp ce scotocea prin niște hârtii.

„Este minunat. Sunt pur și simplu norocoasă”, le-a spus ea reprezentanților Loteriei din Virginia după ce a redescoperit biletul.

Ce va face cu banii

Deși a avut nevoie de ajutor pentru a-și aminti detaliile achiziției biletului, pensionara a informat Loteria din Maryland că a ales numerele câștigătoare la Loto în mod aleatoriu.

În ciuda acestui fapt, ea a nimerit patru numere obișnuite și numărul Powerball, câștigând premiul de 50.000 de dolari al treilea nivel al jocului.

Pe lângă faptul că a cumpărat un bilet Powerball, ea a optat pentru Power Play, care i-a dublat premiul la 100.000 de dolari atunci când a fost extras multiplicatorul 2X.

Numerele câștigătoare la extragerea Powerball din 19 iulie au fost 7, 10, 11, 13 și 24, numărul Powerball fiind 24.

Femeia a mai spus că intenționează să depună câștigurile în contul ei bancar și să discute cu familia ei cum să cheltuiască banii din premiu.