28 feb. 2023 | 08:44

FOTO O mașină a sunat singură la 112, după ce a zburat într-o râpă din Botoșani. Supraviețuire miraculoasă

ULTIMA ORĂ
FOTO O mașină a sunat singură la 112, după ce a zburat într-o râpă din Botoșani. Supraviețuire miraculoasă

O mașină a sunat singură la numărul unic de urgență 112, după ce a fost implicată într-un accident în Botoșani, ajungând în malul de ciment al râului Miletin, la 30 de metri de locul impactului. Șoferul și pasagerul au supraviețuit miraculos, fiind duși la spitalul municipal cu multiple răni.

Accident în Botoșani

Un autoturism a „zburat” 30 de metri într-o râpă din Botoșani, iar sistemul mașinii a sunat singur la 112, la fața locului ajungând imediat echipajele de intervenție. Din fericire, șoferul și pasagerul au scăpat cu viață din acest accident care se putea transforma într-o tragedie.

Doi tineri (19 ani) au ajuns la spital, după un accident teribil. Mașina în care se aflau a plonjat 30 de metri de pe șosea în malul de ciment al râului Miletin și s-a răsturnat. Evenimentul rutier a avut loc pe drumul ce leagă Vorona de Botoșani.

Sistemul eCall al mașinii a sunat la 112

Autoritățile din Botoșani au fost alertate de sistemul eCall al unei mașini implicate într-un accident, după ce autovehiculul a aterizat într-o râpă din județ. Doi tineri de 19 ani au ajuns la spital, scrie presa locală.

O Skoda (abia achiziționată) se deplasa dinspre Vorona spre Botoșani, însă, la un moment dat, în apropiere de Orășeni Deal, tânărul aflat la volan a pierdut controlul direcției, a părăsit carosabilul și a plonjat în albia râului Miletin. Din cauza vitezei, autovehiculul aproape că a zburat de pe un mal pe altul, deși distanța între acestea este de peste 30 de metri.

Foto Botosani News

Foto Botosani News

Skoda a ajuns în râpă, la 30 de metri de locul impactului

O mașină a apelat singură numărul de urgență 112, după ce a fost implicată într-un accident în Botoșani, ajungând în malul de ciment al râului Miletin, la 30 de metri de locul impactului. Conducătorul auto și pasagerul, ambii de 19 ani, au ajuns la spital.

Doi tineri teribiliști (19 ani) au gonit cu o Skoda abia cumpărată pe drumul ce leagă Vorona de Botoșani. La un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului, mașina sărind 30 de metri peste râului Miletin, lovind malul din beton și răsturnându-se. La fața locului s-au deplasat echipaje de Poliție și Ambulanță.

Șoferul a fost testat de polițiști

Polițiștii au deschis o anchetă, pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului, iar șoferul a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

„În serviciul UPU a ajuns un tânăr, victimă a unui accident rutier. Prezenta policontuzie prin accident rutier, traumatism cranian acut închis, contuzie toraco-abdominală, contuzie de bazin și fractură de gleznă dreaptă. A fost stabilizat și a dorit să plece la domiciliu. Declarativ era pasager pe locul din dreapta față”, a precizat dr. Monica Adăscăliței, medic de gardă la UPU-SMURD.

Șoferul a fost supus testării cu aparatul etilotest, constatându-se că nu consumase alcool. Pentru ca mașina să fie scoasă din râpă a fost nevoie de intervenția a două autospeciale.

Foto Botosani News

Foto Botosani News