30 mai 2023 | 11:33

O familie refuză o ofertă de peste 30 de milioane de euro ca să își vândă casa. În jurul ei s-a construit un întreg oraș

ULTIMA ORĂ
O familie refuză o ofertă de peste 30 de milioane de euro ca să își vândă casa. În jurul ei s-a construit un întreg oraș
Proprietarii unui teren de mare valoare situat în mijlocul unui proiect de construcții noi refuză în continuare să vândă casa, deși li s-a oferit peste 30 de milioane de euro pentru ea.

Refuz vehement al unor proprietari de a își vinde casa

Timp de zeci de ani, familia Zammit, foarte discretă, a fost mândra proprietară a unei proprietăți întinse de 20.000 mp în Quakers Hill, în vestul orașului Sydney.

Proprietatea de 2.0234 de hectare de casă se interpune într-un un bloc masiv din noua dezvoltare, transformând brusc drumurile de trecere în fundături, cu casele lipite puternic de gardul de delimitare a casei.

Proprietatea se mândrește cu priveliști uluitoare. Dar, în timp ce toți vechii lor vecini au vândut treptat și s-au mutat, familia Zammit a rezistat și a refuzat să vândă, în ciuda ofertelor de milioane.

Această hotărâre a fost testată recent, când s-a raportat că dezvoltatorii au oferit familiei 30 de milioane de euro pentru a vinde și a se muta, dezvoltatorii locali Bathla fiind dornici să termine lucrările de construcție la imobil.

Zammit este o familie extrem de discretă și a refuzat să discute ofertele care le-au fost făcute pentru a se muta.

Cu toate acestea, familia a recunoscut că terenul nu mai seamănă deloc cu cel care era în momentul în care s-au mutat aici, în urmă cu 16 ani.

„Înainte era un teren agricol presărat cu mici case și căsuțe din cărămidă roșie”, a declarat Diane Zammit, în vârstă de 50 de ani, pentru Daily Mail Australia.

„Fiecare casă era unică și era atât de mult spațiu – dar nu mai este așa. Pur și simplu nu mai este la fel”, a spus femeia.

Au apărut imagini cu drona uimitoare ale casei și arată schimbările uriașe din zonă de când familia s-a mutat acolo, în urmă cu două decenii.

Agentul companiei care dezvoltă locuințe pe lângă proprietatea familiei a declarat că a încurajat investitorii să cumpere terenuri, deoarece în timp ce o casă își depreciază valoarea, terenul se apreciază.

Mulți oameni și-au cumpărat casele din zonă pe mărunțiș

Agentul a declarat că a întâlnit mai mulți fermieri care, cu zeci de ani în urmă, și-au cumpărat casele cu doar „câțiva bănuți”, iar apoi au devenit milionari, când le-au vândut 20 de ani mai târziu.

„Este surprinzător că ei rămân să locuiască acolo”, a spus ea despre refuzul familiei Zammit de a vinde.

Se crede că proprietatea familiei Zammit are mai mult de cinci dormitoare și se mândrește cu un garaj triplu mare pentru mașinile familiei, inclusiv un Ford Falcon XR6 clasic, alături de un teren de baschet improvizat.