22 apr. 2023 | 08:25

Blizzard îi surprinde pe fanii Diablo 4: ce a anunțat gigantul american

ACTUALITATE
Blizzard îi surprinde pe fanii Diablo 4: ce a anunțat gigantul american

Fanii Diablo 4 primesc încă un weekend de testare înainte de lansarea oficială din iunie, a anunțat Blizzard.

Testul de redare „Server Slam” din Diablo 4 se va desfășura între 12 mai și 14 mai și vă va permite să câștigați recompensele beta anterioare, precum și una nouă pentru a-l învinge pe world boss-ul, Ashava.

Beta va avea loc în aceeași locație, Fractured Peaks, ca și ultimele. Personajele din ultimele două weekenduri beta nu se vor transfera la testul Server Slam și orice progres pe care îl faci în timpul acestuia nu va fi transferat la lansare. Va trebui să alegi din una dintre cele cinci clase ale jocului și să crești un nou personaj până la nivelul 20 al Server Slam.

Iată exact când poți preîncărca versiunea beta a Diablo 4 Server Slam și când va începe:

  • Descărcare anticipată: 10 mai, ora 22:00
  • Ora de începere a beta: 13 mai la 19:00
  • Ora de încheiere a beta: 14 mai la 19:00

Premii

Dacă atingi nivelul 20 și îl învingi pe Ashava, care va apărea la fiecare 3 ore pe parcursul weekendului, vei câștiga mount-ul Cry of Ashava. Și, ca și în ultima versiune beta, ajungerea în orașul Kyovashad îți va aduce titlul Initial Casualty, iar atingerea nivelului 20 îți va aduce titlul Early Voyager și obiectul cosmetic beta Wolf pack.

Testul Server Slam va avea dungeonuri reproiectate, dar și îmbunătățiri substanțiale atât de necesare pentru clasa Barbarian, precum și alte câteva modificări față de ultimele beta, iar Blizzard spune că articolele legendare vor pica mai rar, așa cum o vor face la lansare. Blizzard a spus că există și noi opțiuni de control, remedieri de performanță, precum și setări grafice pentru jucătorii de pe computer, inclusiv DLSS 3.

Când Blizzard a deschis porțile pentru versiunea beta deschisă a Diablo 4 luna trecută, serverele au rezistat surprinzător de bine. Perioadele de coadă erau rare și cel mai rău lucru pe care l-ai putut întâlni era lag-ul, mai ales când încerci să treci între zone. Asta nu garantează că Server Slam va merge bine, dar există o șansă semnificativă să o facă.

Diablo 4 a devenit aur la începutul acestei săptămâni și urmează să fie lansat pe 6 iunie.