14 dec. 2023 | 10:43

Netflix Games crește încet, dar sigur. Ce jocuri va lansa gigantul în 2024

ACTUALITATE
Netflix Games crește încet, dar sigur. Ce jocuri va lansa gigantul în 2024

Până la finalul acestui an, Netflix Games va fi lansat deja 86 de jocuri și nu are planuri de a-și încetini ambițiile în gaming în viitorul apropiat.

Vezi și: Netflix „te satură” de jocuri, anul acesta: ce titluri va lansa în 2023

Ce va fi nou pe Netflix Games

Compania de streaming are deja o listă inițială de titluri pe care intenționează să le adauge în biblioteca sa în 2024, printre care se numără Game Dev Tycoon.

În simulatorul de business indie îți poți construi propria companie de gaming și să creezi propriile jocuri video. Poți chiar să cercetezi noi tehnologii în domeniul tău și să inventezi propriile tipuri de jocuri ca un dezvoltator real.

Sonic Mania Plus, care a fost lansat inițial pentru console și pentru PC prin Steam, va debuta și pe mobil prin intermediul Netflix.

Versiunea îmbunătățită a Sonic Mania îi adaugă prietenii lui Sonic, Mighty the Armadillo și Ray the Flying Squirrel, precum și un mod nou în joc.

Spry Fox va lansa și continuarea simulărilor de viață, Cozy Grove: Camp Spirit. Aceasta introduce activități noi, inclusiv una în care poți curăța un spirit cu un pește-balon și noi companioni blănoși cu abilități proprii.

Vezi și: Cum poți să joci jocuri de pe Netflix pe televizor: cum funcționează Netflix Game Controller

Fanii Barbie au, la rândul lor, motive de bucurie

Dacă ești fan Barbie, există Fashionverse, unde poți stiliza modele și chiar să creezi outfituri pentru ele. Netflix spune că este un titlu îmbunătățit cu inteligență artificială care pune modelele 3D în fundaluri fotorealiste.

Pe lângă anunțarea unor jocuri pe care le va lansa anul viitor, Netflix Games a făcut și o retrospectivă a actualizărilor și lansărilor din 2023.

A lansat 40 de jocuri în acest an, printre care se numără ediția definitivă a Grand Theft Auto Trilogy care va fi disponibilă cât de curând.

Ramura de gaming a companiei de streaming a debutat inclusiv cu două titluri dezvoltate intern: Oxenfree II: Lost Signals de la Night School și jocul interactiv Netflix Stories: Love is Blind de la Boss Fight Entertainment.

Vezi și: Netflix începe să testeze streamingul de jocuri pe anumite dispozitive, televizoare inteligente și browsere desktop: ce titluri vor fi disponibile

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele