15 iun. 2023 | 15:01

Motanul care a călătorit peste 200 de kilometri. A sărit în mașinile a doi necunoscuți și s-a întors acasă

ULTIMA ORĂ
Motanul care a călătorit peste 200 de kilometri. A sărit în mașinile a doi necunoscuți și s-a întors acasă

Un motan din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord pe nume Sox a călătorit peste 200 de kilometri, a sărit în mașinile a doi necunoscuți și s-a întors acasă. Animalul de companie a fost returnat proprietarei lui.

Cum a călătorit motanul Sox

Sox, un motan roșcat din Herne Bay, Kent, a călătorit până la Whitstable într-o mașină, apoi s-a urcat într-un vehicul cu destinația Wallington, în sudul Londrei. Între timp, el i-a fost returnat proprietarei lui, Jessica Roe, care a spus că acum este pedepsit.

Jessica Roe a declarat că a fost nevoită să îl ia adesea pe Sox din diverse locuri, inclusiv dintr-un club de noapte, un magazin de kebab, școli, birouri, o piscină și un camion de livrare al Amazon.

Acum, femeia a declarat că i s-a spus că motanul a intrat în mașina unei persoane duminică după-amiază. Femeia care se afla la volan l-a dus apoi la un veterinar din Whitstable, dar acesta a fugit.

„Am spus în glumă: Oh, Doamne, atâta timp cât nu se urcă în trenul spre Londra, vom fi bine”, a spus proprietara motanului, conform BBC.

Motanul, apariție surpriză într-o mașină care circula pe autostradă

O altă femeie, Jacqui O’Connor, se întorcea de la o zi la plajă în Whitstable la locuința ei din Londra atunci când a observat motanul în mașina ei.

„Mergeam pe autostradă, cântând, așa cum faci pe drumul spre casă, discutând, și deodată apare acest cap între cele două scaune”, a spus ea, precizând că ulterior a aflat că motanul era din Herne Bay – la peste 100 de kilometri distanță.

Proprietara motanului a creat o pagină de Facebook special pentru aventurile lui Sox. Un urmăritor al acestei pagini, care se întorcea cu mașina de la Stonehenge, s-a oferit să îl ia pe Sox și să îl ducă acasă, astfel că acesta a fost reunit marți seara cu Jessica Roe și copiii ei.