05 oct. 2023 | 15:02

Momentul în care Serena Williams a fost umilită de Simona Halep. Ion Țiriac a dezvăluit tot: ”Am fost şi eu acolo”

SPORT
Momentul în care Serena Williams a fost umilită de Simona Halep. Ion Țiriac a dezvăluit tot: ”Am fost şi eu acolo”

Ion Țiriac este omul care a susținut din umbră cariera Simonei Halep și este alăturu de ea și după suspendarea primită în cazul de dopaj. Miliardarul a dezvăluit care a fost momentul în care sportiva din Constanța a umilit-o pe Serena Williams, la care a fost el de față.

Cum a umilit-o Simona Halep pe Serena Williams

Simona Halep a așteptat aproape un an un verdict în cazul de dopaj în care este implicată și a primit patru ani de suspendare. Campioana de la Roland Garros și Wimbledon a avut două capete de acuzare: testul pozitiv cu roxadustat şi probleme în paşaportul biologic.

Una dintre persoanele care au atacat-o pe Simona Halep după aflarea verdictului a fost Serena Williams. ”8 este un număr mai bun”, a scris aceasta pe rețelele de socializare. Ion Țiriac a dezvăluit care a fost monentul în care americanca a fost umilită de ”Simo”, acesta fiind și motivul pentru care s-a dezlănțuit la adresa ei.

Momentul în care Serena Williams a fost umilită de Simona Halep. Ion Țiriac a dezvăluit tot: ”Am fost şi eu acolo”

Simona Halep și Serena Williams, după finala de la Wimbledon 2019.

Totul se petrecea pe 13 iulie 2019, în finala de la Wimbledon, când Simona Halep a învins-o pe Serena Williams și a câștigat al doilea Grand Slam din carieră. Americanca se afla atunci în căutarea Grand Slam-ului cu numărul 24. Simona Halep a comis în acel meci doar trei greşeli neforţate, un record pentru o finală feminină.

”Atenţie, fata asta e câştigătoare de Wimbledon, nu câştigătoare, ce a fost a fost cea mai mare înfrângere a acestei mari campioane, Serena, din viaţa ei. A bătut-o în 38 de minute, 6-2, 6-2, sau cât dracu a fost, că am fost şi eu acolo.

Simona, după părerea mea, ar trebui să îi atace pe toţi. Şi jurisdicţie normală, la New York, că acolo s-a întâmplat”, a spus Ţiriac, citat de as.ro.

Replică acidă pentru Serena Williams: ”Să-și vadă de fii-sa, de bărba-su”

Și Cosmin Hodor, fostul manager de comunicare al Simonei Halep, a avut o replică tranșantă pentru Serena Williams,  la apropae o lună după ce a atacat-o pe româncă. Acesta crede că a fost o ipocrizie din partea fostei tenismene să facă referire la cifra opt, despre care unii cred că are legătură cu cele două acuzații pentru care Halep a primit câte patru ani de suspendare.

Păi, ce să comenteze Serena? Da, uitați-vă la imaginile cu ea din 2013, de la Wimbledon, și o să vedem ce fenomen e. Este fenomen pentru America. S-a născut în America, sigur că e fenomen, pentru că țara în care s-a născut a făcut-o fenomen.

Citește și: De ce o urăște Serena Williams pe Simona Halep. Ce ar fi cerut aceasta în cazul de dopaj al româncei

Nu poate să îi ia nimeni nici ei meritele, că a câștigat Grand Slam-uri. Dar ea să își vadă de treaba ei. Știi cum e cu ăla care moare de grija altuia.

I-a dat Simona cu terenul în cap, în 48 de minute. Sigur că și-ar dori, că își revendică titlul ăla, dar să nu uităm că a fost pe nicăieri în finala aia! Totul e o chestie falsă în jurul Serenei, se folosește de toate lucrurile astea. Să își vadă de treaba ei în America. Să-și vadă de fii-sa, de bărba-su”, a declarat Cosmin Hodor, pentru Digi Sport.

Ion Țiriac, sfat pemtru Simona Halep: proces de 100 de milioane de euro

Pentru ca a așteptat aproape un an să primească verdictul în cazul de dopaj și pemtru suspendarea de patru ani, Ion Țiriac  a sfătuit-o pe Simona Halep să deschidă un proces de proporții și să dea în judecată pe toată lumea petru a cere despăgubiri.

Omul de afaceri  a afirmat că fostul lider mondial ar trebui să ceară în instanţă daune de minim 100 de milioane de euro.

Citește și: Lucian Bute, avertisment pentru Simona Halep: ”Imaginea rămâne șifonată”. El a fost depistat pozitiv în 2016

”Dacă aş fi Simona, aş da în judecată Federaţia Internaţională, i-aş da în judecată pe cei care au suspendat-o. IŢIA, ITIMA, i-aş da în judecată nu pentru un milion, cum spune presa azi. Când cineva îţi distruge viaţa…

E vorba de 100 de milioane, nu de un milion. Aş face-o începând cu Federaţia Internaţională, IŢIA, MITIA, WADA, cu cel care mi-a dat asta”, a afirmat Ion Țiriac în urmă cu câteva zile.

Simona Halep a primit două suspendări de câte patru ani, care au fost contopite și sportiva a anunțat că va face apel la TAS.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele