05 oct. 2023 | 22:19

Mihai Stoica, gest de revoltă la adresa lui Gigi Becali. „Avem singurul patron care face așa”

SPORT
Mihai Stoica, gest de revoltă la adresa lui Gigi Becali. „Avem singurul patron care face așa”

Mihai Stoica îl critică din nou în public pe Gigi Becali. Oficialul FCSB s-a plâns, în emisiunea de la postul de televiziune unde este invitat permanent, că patronul le strică moralul jucătorilor, la finalul partidelor, după ce îi „săpunește” bine de tot. De data aceasta disputa a pornit de la prestațiile lui Octavian Popescu și Andrea Compagno.

Mihai Stoica, un nou reproș la adresa lui Gigi Becali

Mihai Stoica și-a făcut un obicei în a-și contrazice patronul în public. S-a întâmplat când Gigi Becali a cerut antrenamente și mai lungi, în disputele privind arbitrajul, dar și acum, după ce Octavian Popescu și Andrea Compagno au fost criticați. Omul de afaceri a pus tunurile pe cei doi jucători la finalul partidei pe care FCSB a terminat-o la egalitate, 2-2, după ce a condus de două ori, cu Universitatea Cluj.

Mihai Stoica l-a pus la punct pe Gigi Becali în emisiunea postului de televiziune cu care are contract și unde apare de trei ori pe săptămână.

„Noi avem foarte multe cazuri pentru că noi avem singurul patron din fotbalul românesc și poate chiar mondial care îşi critică jucătorii după fiecare meci. Orice jucător care vine la noi ştie că o să fie criticat dacă nu va juca bine în opinia patronului. Ia cifrele lui Kvaratskhelia de la Napoli, de când a semnat cu Napoli pâna azi şi vezi ce realizări a avut în prima şi în a doua. Sunt jucători tineri, există fluctuaţii.

Octavian este un jucător tânar, nu are probleme! Cred că uităm că la Galați, singurul meci în deplasare când ne-am blocat, meciul a fost câştigat datorită evoluţiei şi golului marcat de Popescu. Am uitat că a marcat în cupele europene, că a fost, împreună cu Olaru, protagonistul meciului cu Craiova”, a declarat Mihai Stoica.

Oficialul FCSB este convins că Octavian Popescu traversează o perioadă bună, amintind că în acest campionat a marcat de două ori, iar unul dintre goluri l-a semnat în meciul dificil cu Oțelul Galați.

„Deci Octavian Popescu nu este în criză! Dacă nu joacă bine o repriza deja toată lumea… Îi cunosc destul de bine pe băieţii să îmi dau seama dacă e unul căzut sau nu”, a mai spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Gigi Becali, mesaj dur pentru Octavian Popescu

Octavian Popescu a fost titular în meciul FCSB – Universitatea Cluj 2-2, dar Gigi Becali nu a fost mulțumit de el. Patronul i-a transmis că ar trebui să fie pregătit să fie și rezervă.

„Băluță îmi place în dreapta, e activ, se mișcă. Acum, în iarnă, iau un atacant. Deja am trimis. Te uiți, vezi să aibă peste 1.85, 1.90 și să fie ortodox. Compagno ce? Ne trebuie doi atacanți, să se bată cu el, iar Băluță joacă în drepta, că nu stăm după Tavi șapte ani”, a spus Gigi Becali, marți, în conferința de presă din fața palatului din Aleea Alexandru.

Octavian Popescu are 20 de ani și în acest campionat a jucat în nouă partide. Gigi Becali spunea despre el că valorează 50 de milioane de euro, dar în ultimele luni nu a primit nicio ofertă pentru el.