19 oct. 2023 | 16:13

Mama tânărului ucis de Mario Iorgulescu, devastată după aflarea sentinței primită de fiul șefului de la LPF: ”Ne-a umilit”

SPORT
Mama tânărului ucis de Mario Iorgulescu, devastată după aflarea sentinței primită de fiul șefului de la LPF: ”Ne-a umilit”

Mario Iorgulescu a fost condamnat la închisoare în dosarul în care un om a murit, în urma accidentului provocat în anul 2019. Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a fost condamnat definitiv la 13 ani și opt luni de închisoare cu executare. După aflarea deciziei, mama tânărului ucis de Mario Iorguescu a reacționat. Iată ce a spus aceasta.

Cum s-a ajuns la pedeapsa de 13 ani și opt luni

Mario Iorgulescu, în vârstă de 28 de ani, a provocat un accident rutier în care un bărbat și-a pierdut viața. Anchetatorii au stabilit că el a consumat alcool și cocaină înainte să provoace accidentul din septembrie 2019. Curtea de Apel l-a condamnat la 13 ani și opt luni de închisoare cu executare, pedeapsa fiind mai mică cu doi ani decât cea primită în prima instanță.

Mario Iorgulescu a primit 12 ani de închisoare pentru omor, în cazul accidentul din luna septembrie a anului 2019, la care s-a adăugat o treime din condamnarea de doi ani de închisoare pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. În plus, s-a adăugat și o treime din pedeapsa de trei ani de închisoare pe care Mario Iorgulescu o avea într-un dosar în care fusese condamnat pentru complicitate la lipsire de libertate.

Mama tânărului ucis de Gino Iorgulescu, devastată după aflarea sentinței primită de fiul șefului de la LPF: ”Ne-a umilit”

Mario Iorgulescu a fost condamnat pentru omor.

Reacția mamei tânărului ucis de Mario Iorgulescu

După ce au aflat verdictul judecătorilor, părinții lui Dani Vicol, tânărul de 24 de ani ucis în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, s-au plâns că pedeapsa este prea mică. Totodată, aceștia îi acuză pe avocații lui Iorgulescu Jr. că le-au umilit fiul în instanță.

Citește și: Cum vrea Mario Iorgulescu să scape de condamnarea la închisoare. Avocații lui au anunțat o strategie specială

”Mi se pare cam puțin pentru ce a făcut Mario Iorgulescu și cât ne-a umilit în instanța asta. Ne-a făcut copilul în toate felurile, și drogat, cu toate că vina lui nu a fost nici măcar un pic.

Suferință, durere, milă, dor mare de copilul meu, durere mare de copiii lui că au rămas fără tată”, a declarat mama lui Dani Vicol, potrivit Observator.

Avocații lui Mario Iorgulescu vor să îl scape de închisoare

Virgil Boglea, unul dintre avocații lui Mario Iorgulescu, a declarat după decizia Curții de Apel că hotărârea nu are temei legal și că apărarea pregătește căi de atac excepționale, inclusiv un proces la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

Nu e normal ca o persoană bolnavă să fie judecată sau să se vrea trimiterea lui în închisoare în condițiile în care are atâtea afecțiuni medicale ireversibile”, a spus Virgil Boglea.

Citește și: Avocatul lui Mario Iorgulescu: „Victima era de 10 ori mai drogată. Mario n-a fost vinovat nici măcar de accident!” Ce s-ar fi întâmplat, de fapt

Mario Iorgulescu a plecat din țară la două săptămâni după accident și se află în Italia, el fiind judecat în lipsă. Avocații lui au depus mai multe documente prin care se arată că este internat la o clinică privată.

Fiul lui Gino Iorgulescu a devenit personaj în presa mondenă în urma relațiilor amoroase pe care le-a avut cu domnișoare din lumea bună a Bucureștiului, dar și a scandalurilor în care a fost implicat.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele