06 dec. 2023 | 13:44

Leo Messi, mărturie sinceră. Cu ce probleme s-a confruntat după transferul în SUA: ”E puțin cam mult”

SPORT
Leo Messi, mărturie sinceră. Cu ce probleme s-a confruntat după transferul în SUA: ”E puțin cam mult”

Leo Messi a ajuns în această vară în SUA, la Inter Miami, și a avut un impact rapis la noua sa echipă. Dar nu totul a fost atât de simplu pentru starul argentinian, care a dezvîluit cu ce probleme s-a confruntat după transferul la echipa lui David Beckham.

Ce probleme a avut Leo Messi la sosirea în SUA

Leo Messi a venit de la Paris Saint-Germain la Inter Miami în luna iulie şi a pus umărul la câștigarea primului trofeu din istoria clubului, înființat în 2018. Datorită cifrelor inregistrat cu echipa sa, starul argentinian, în vârstă de 36 de ani, a fost răsplătit cu titlul de „Sportivul anului” din partea revistei americane Time. 14 meciuri, 11 goluri și 5 pase decisive a reușit Leo Messi din momentul transferului la Inter Miami.

Dar lucrurile nu au fost atât de simple pentru campionul mondial după transferul la Inter Miami și s-a confruntat cu câteva probleme. Leo Messi a povestit că i-a fost dificil să se adapteze la temperatura și umiditatea din SUA, dar și la traficul care este unul intens. Acum, el se simte bine alături de familie și așteaptă noul sezon din MLS, care va începe la începutul lui 2024.

Leo Messi joacă la Inter Miami.

Deocamdată, nu ne putem plânge de nimic. Poate cel mai dificil lucru la care trebuie să te adaptezi este traficul, chiar dacă și la Paris era complicat. Și apoi căldura și umiditatea vara. Deși să fii la plajă sau în vacanță poate fi adesea plăcut, să faci sport, să te antrenezi sau să joci, mai ales vara, poate fi puțin cam mult și se vede”, a spus Leo Messi, citat de Footmercato

Desemnat ”Sportivul anului”

Revista ”Time” l-a ales pe Leo Messi „Sportivul anului” și îi urmează lui Aaron Judge, superstarul echipei de baseball New York Yankees. Argentinianul este primul sportiv din afara Statelor Unite onorat cu acest titlu, acordat pentru prima dată în 2019. În 2021, gimnasta Simone Biles a primit distincţia, după baschetbalistul LeBron James (2020) şi naţionala de fotbal feminin a SUA (2019).

În articolul publicat de ”Time” pentru a anunţa câştigătorul, Leo Messi a mărturisit că a avut de ales între Arabia Saudită din campionatul nord-american.

Citește și: Leo Messi, imagini care fac înconjurul lumii. Și-a lovit un adversar și l-a strâns de gât

„Prima mea opţiune era să mă întorc la Barcelona, dar nu era posibil. Era Arabia Saudită sau MLS, iar ambele opţiuni mi se păreau foarte interesante. A trebuit să le analizez şi să mă gândesc, discutând cu familia, înainte de a mă hotărî să vin la Miami”, a spus starul argentinian.

Leo Messi, acuzat că și-a înșelat soția

Publicația braziliană Direto Do Miolo a scris zilele trecute că Leo Messi și-ar fi înșelat soția și a dezvăluit și numele femeii care i-ar fi sucit mințile fotbalistului. Este vorba despre jurnalista argentiniană Sofia Martinez, prezentă deseori la meciurile echipei naționale ale Argentinei, inclusiv la Cupa Mondială din Qatar.

Nici Leo Messi și nici Antonela Roccuzzo nu au vorbit despre acest subiect, în schimb a reacționat presupusa amantă a fotbalistului. Ea a explicat cum stau lucrurile, de fapt, și a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor: a avut sau nu o aventură cu starul argentinian?

”Nu, nu e nimic adevărat. Leo îi tratează pe toți jurnaliștii foarte bine, cei care se comportă frumos cu el, pentru că îi plac. Singura diferență la mine este că sunt femeie, astfel că pot apărea asemenea lucruri”, a declarat Martinez pentru ”Generation F”.

Citește și: Cum au fost surprinși Leo Messi și soția sa după ce s-a spus că divorțează. Unde și-au făcut apariția cei doi

Leo Messi și Antonela Roccuzzo s-au căsătorit în 2017, într-un loc cu o semnificație specială pentru ei, orășelul lor natal, Rosario. Cuplul are trei băieți: Thiago, Matteo și Ciro.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele