27 dec. 2023 | 16:49

Jucătorul din Superliga, dat afară după ce a fost prins beat la volan: ”Poliția a trimis dovada”

SPORT
Jucătorul din Superliga, dat afară după ce a fost prins beat la volan: ”Poliția a trimis dovada”

Scandal în Superliga, iar un jucător a fost dat afară după ce a fost prins beat la volan. Incidentul a avut loc la sfârșitul lunii octombrie, iar acum a venit nota de plată pentru fotbalist. Anunțul a fost făcut chiar de patronul echipei. Despre cine este vorba.

Jucător dat afară după ce a condus beat

La finalul lunii octombrie, când echipa era în criză de rezultate, patronul celor de Sepsi recunoștea că un jucător a fost prins băut la volan, în toiul nopții. Atunci, Laszlo Dioszegi nu a dorit să facă public numele fotbalistului, dar a precizat că este din străinătate.

Am prins un jucător care la ora 3 noaptea se plimba în Sfântul Gheorghe și nu era foarte treaz, dar nu pot să spun mai multe. Dacă unul a fost, de ce să nu fie mai mulți? Îmi pun întrebarea. E ceva în neregulă. L-a prins poliţia la 3 noaptea, la volan, şi nu era treaz. El locuiește în Brașov, de acolo a venit. Nu este dintre cei veniți în vara aceasta, a venit anul trecut, dar nu e titular”, declara, în octombrie, patronul echipei Sepsi.

”Dorim să reziliem contractul”

Jucătorul de la Sepsi prins conducând sub infliența băuturilor alcoolice este mijlocașul Francisco Santos Junior, în vârstă de 31 de ani. Fotbalistul a jucat doar șase meciuri în acest sezon de Superliga, iar din octombrie el nu a mai apărut în lotul lui Sepsi. Acum, patronul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, a anunțat că a primit dovada clară de la poliție că Francisco Junior era băut la volan și că îl dă afară de la echipă.

Jucătorul din Liga 1, dat afară după ce a fost prins beat la volan: ”Poliția a trimis dovada”

Santos Junior a jucat la Sepsi. Sursa foto: Sport Pictures

 

Vreau să vă comunic un lucru foarte important, legat de un jucător de al nostru. Tocmai am primit dovada de la Poliție, iar lucrurile sunt clare. Junior a fost prins conducând băut la volan. Din acest moment vă spun că noi nu dorim să mai continuăm contractul cu acest jucător. Noi cei de la Sepsi nu tolerăm așa ceva.

Iar acum, după ce am primit și dovada clară de la Poliție dorim să reziliem contractul cu Junior. Sper să înțeleagă și să accepte rezilierea pe cale amiabilă a contractului cu noi. Oricum, el nu e trecut de noi pe lista celor care vor merge în cantonament în Antalya. Dacă nu înțelege să rezilieze pe cale amiabilă, tot vom găsi o soluție de rupere a contractului cu el”, a declarat Laszlo Dioszegi.

Sepsi a schimbat antrenorul

Sepsi Sfântu Gheorghe a fost la un meci de grupele Conference League, după ce a fost eliminată în play-off-ul competiției de echipa norvegiană Bodoe/Glimt.

Liviu Ciobotariu, antenorul cu care a fost aproape de această performanță, a fost demis la sfârșitul lunii noiembrie,  în urma rezultatelor slabe, iar în locul său a fost numit tehnicianul german Bernd Storck (60 de ani).

Liviu Ciobotariu a rezistat doar cinci luni pe banca tehnică a lui Sepsi, timp în care a câștigat Supercupa României, primul trofeu din cariera sa de antrenor. În 26 de meciuri la conducerea echipei din Sfântu Gheorghe a câștigat nouă partide, a bifat opt rezultate de egalitate și a pierdut de opt meciuri.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele