25 nov. 2023 | 07:45

Instagram îți dă „primă de Crăciun”. Cum o primești, ce condiții trebuie să îndeplinești

ACTUALITATE
Instagram îți dă „primă de Crăciun”. Cum o primești, ce condiții trebuie să îndeplinești

Instagram testează un concept nou de bonus de sărbători, care va recompensa creatorii în funcție de performanța Reels-urilor și a fotografiilor lor.

Vezi și: Noi reglementări pentru Facebook, Youtube și Instagram, în România: Ce trebuie să știi despre regulile CNA

Cum primești bani de la Instagram

Recent, Instagram a anunțat testarea unei noi modalități pentru ei de a câștiga bani.

Bonusul de sărbători este un test disponibil doar pe invitație, care recompensează creatorii pentru „partajarea creativității” prin Reels-uri și fotografii.

Creatorii selectați din SUA, Japonia și Coreea de Sud vor fi invitați să testeze acest nou bonus până la finalul anului, iar cei care primesc o invitație pot activa bonusul de sărbători pentru a începe monetizarea.

Ei vor primi recompense în funcție de numărul de vizualizări ale Reels-urilor și fotografiilor pe care le primesc în timpul perioadei de bonus de sărbători, atâta timp cât conținutul respectă politicile de monetizare a conținutului.

Meta consideră că noul sistem de bonus de sărbători ar putea fi benefic pentru afacere și va încerca să-l extindă anul viitor dacă se dovedește eficient.

Vezi și: Noua funcție de la Instagram care te va surprinde: Ce se-ntâmplă cu postările, cum ai mai multă intimitate

Meta are și alte idei

Meta a anunțat, de asemenea, că introduce noi instrumente promoționale pentru creatorii cu abonamente active pe rețeaua de socializare amintită.

Acestea includ afișarea butonului de abonare atunci când urmăritorii văd conținutul lor în Feed.

Abonamentele, lansate inițial în SUA în iulie 2022, le permit creatorilor să blocheze fotografiile și Reels-urile în spatele unei plăți și le fac disponibile doar celor care plătesc o taxă.

Potrivit Meta, acum există peste un milion de abonamente active de acest fel. Cel mai recent, Instagram a lansat abonamente pentru creatori în încă 35 de țări.

Vezi și: Cere și ți se va da. Instagram nu te va mai urmări online, de acum: În ce condiții

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele