13 iun. 2023 | 13:02

Incident grav în Nottingham. Trei persoane au fost găsite moarte. Poliția a închis zeci de străzi și a arestat suspectul

ULTIMA ORĂ
Incident grav în Nottingham. Trei persoane au fost găsite moarte. Poliția a închis zeci de străzi și a arestat suspectul

Trei persoane au murit și alte trei au fost rănite în Nottingham, în urma unui atac cu o furgonetă, iar poliția a arestat un bărbat de 31 de ani pentru crimă.

Incident grav în Nottingham – un bărbat a omorât 3 persoane

Polițiștii au fost chemați pe Ilkeston Road, la vest de centrul orașului, imediat după ora 4 dimineața, unde două persoane au fost găsite moarte pe stradă.

Ei au fost trimiși apoi la un alt incident pe Milton Street, unde o furgonetă a încercat să calce trei persoane, care sunt în prezent tratate la spital.

De asemenea, un bărbat a fost găsit mort în Magdala Road. Poliția a arestat un bărbat în vârstă de 31 de ani sub suspiciunea de crimă și acesta rămâne în custodia poliției.

O înregistrare video dramatică arată cum doi ofițeri imobilizează un bărbat pe trotuar lângă o dubă albă, care are ușa din față deschisă.

Centrul orașului rămâne blocat, zeci de mașini de poliție, mașini de pompieri și ambulanțe fiind la fața locului, împreună cu ofițeri specializați în veste antiglonț.

Martora Lynn Haggitt a declarat pentru Channel 4 News că a văzut o dubă lovind două persoane în centrul orașului.

‘La ora cinci și jumătate am văzut o furgonetă oprindu-se lângă mine’, a spus ea. ‘Era albă, toată albă. În spatele ei era o mașină de poliție care venea încet, fără lumini intermitente.

Ea a spus că duba albă a ajuns apoi până la ‘colțul străzii și a intrat în două persoane’.

Secvența evenimentelor a fost confirmată de poliție

Trei persoane au murit, trei au fost rănite, iar un bărbat de 31 de ani a fost arestat pentru crimă, a confirmat astăzi poliția din Nottinghamshire.

Iată ce spune poliția că s-a întâmplat –

1: Ofițerii sunt chemați pe Ilkeston Road imediat după ora 4 dimineața, unde două persoane sunt găsite moarte pe stradă;

2: Au fost trimiși apoi la un alt incident pe Milton Street, unde o dubă a încercat să calce peste trei persoane, care au fost rănite;

3: De asemenea, un bărbat a fost găsit mort în Magdala Road. Poliția a arestat un bărbat în vârstă de 31 de ani, suspectat de crimă.

„Doamna a ajuns pe bordură, iar apoi el a dat cu spatele la furgoneta albă și a plecat, a accelerat pe Parliament Street, cu mașinile de poliție pe urmele lui”, a adăugat martora

Când a fost întrebată dacă a crezut că coliziunea a fost deliberată, Haggitt a spus: ‘Nu cred că ar trebui să spun asta, dar pentru mine el a intrat direct în ei, nici măcar nu s-a deranjat să întoarcă, doar a intrat direct în ei’.

Un alt martor a declarat pentru GB News că a auzit ceea ce păreau a fi focuri de armă înainte de a vedea polițiști înarmați care arestau un bărbat după ce l-au scos dintr-o dubă albă, în jurul orei 5.30 dimineața.