03 oct. 2023 | 17:28

Gigi Becali s-a săturat de jucătorul pe care a plătit 1,2 milioane de euro. „Este foarte slab”. Patronul FCSB anunță transferul unui atacant – VIDEO

VIDEO
Gigi Becali s-a săturat de jucătorul pe care a plătit 1,2 milioane de euro. „Este foarte slab”. Patronul FCSB anunță transferul unui atacant - VIDEO

Gigi Becali nu i-a iertat pe jucători, după ce FCSB a remizat pe teren propriu cu Universitatea Cluj, într-un meci din runda cu numărul 11 din SuperLiga României. Omul de afaceri a dat de înțeles că nu este mulțumit de Andrea Compagno și a transmis că vrea să aducă un atacant și l-a criticat dur pe David Miculescu. Cei doi sunt cei mai scumpi jucători din lot, iar transferurile lor au costat mai mult de trei milioane de euro.

Gigi Becali îl face praf pe David Miculescu, cel mai scump fotbalist de la FCSB

Gigi Becali a plătit o avere pe David Miculescu, dar și-a pierdut răbdarea cu el. Fotbalistul a fost adus de la UTA în vara anului 2022, dar nu a confirmat. În primul sezon a marcat doar trei goluri, deși a jucat în 36 de partide, iar în cel actual a înscris o dată. Mihai Stoica spunea la începutul campionatului că speră să fie anul lui Miculescu, dar atacantul nu reușește să se impună în primul 11. Asta în condițiile în care este unul dintre cei mai scumpi jucători din lot. Transferul lui costat 1,7 milioane de euro, dar Gigi Becali a spus că, după câteva luni, 500.000 de euro s-au întors în conturile FCSB.

Miculescu a fost rezervă în meciul cu Universitatea Cluj și a jucat doar în ultimele 18 minute, dar nu a reușit să periculos. FCSB a terminat partida la egalitate, iar Gigi Becali și-a pierdut răbdarea cu el.

„Ce pot să fac cu el? Nu am ce să fac. Nu înţeleg de ce e atât de slab, că nu era aşa. E foarte slab”, a spus Gigi Becali, într-o conferință de presă desfășurată în fața palatului din Aleea Alexandru.

Gigi Becali vrea să-l înlocuiască și pe Andrea Compagno

Andrea Compagno a intrat și el în vizorul lui Gigi Becali. Atacantul italian a intrat la pauză în duelul cu Universitatea Cluj, dar nu a avut nicio ocazie. Patronul a fost diplomat și nu l-a atacat direct, dar a transmis că în iarnă vrea să cumpere un atacant.

„E adevărat, ne trebuie un atacant. O să iau un atacant. Compagno e cel mai bun, doar că îmi mai trebuie unul (n.r.- o spune ironic). Îmi place foarte mult, dar ne trebuie un atacant.

V-am spus ce vreau eu să iau, nu-mi mai puneți întrebări care să vă dea vouă satisfacție”, a mai spus Becali.

Andrea Compagno a marcat în acest sezon de patru ori. Transferul lui a costat 1,5 milioane de euro. În această vară, jucătorul a fost curtat de o formație din Olanda, dar Gigi Becali a refuzat oferta.

Roș-albaștrii au 26 de puncte și se află pe primul loc în SuperLiga României, având un avans de patru puncte în fața principalei urmăritoare, CFR Cluj.