01 nov. 2023 | 11:26

Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Stoica și a vrut să schimbe 10 jucători în timpul meciului Oțelul – FCSB. Cine sunt cei doi fotbaliști care vor pleca

SPORT
Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Stoica și a vrut să schimbe 10 jucători în timpul meciului Oțelul - FCSB. Cine sunt cei doi fotbaliști care vor pleca

Gigi Becali a fost foarte furios la finalul partidei din Cupa României în care FCSB a înfruntat Oțelul Galați. Omul de afaceri a intrat în direct la televiziune și s-a certat cu Emil Grădinescu, dar și-a criticat jucătorii. L-a sunat pe Mihai Stoica și l-a întrebat dacă poate să schimbe 10 zece fotbaliști.

Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Stoica în timpul meciului Oțelul – FCSB 1-1

Gigi Becali este foarte supărat! FCSB a reușit doar un meci egal în Cupa României cu Oțelul Galați, după ce a condus din nou. Alexandru Băluță a deschis scorul, iar Joyskim Dawa a trimis și el mingea în plasă, după o foarfecă spectaculoasă, dar reușita fundașului a fost anulată din camera VAR. Lopez a restabilit egalitatea în minutul 90, iar Oțelul și FCSB și-au împărțit punctele din etapa a doua din această competiție.

Gigi Becali a fost foarte furios și a sunat în timpul meciului la Mihai Stoica. Ar fi vrut să schimbe zece jucători, dar până la urmă s-a mulțumit să facă patru schimbări după primele 45 de minute când i-a scos de pe teren pe Compagno, Miculescu, Lixandru și Djokovic, iar în locul lor au intrat Olaru, Băluță, Șut și Rotariu.

„Aţi văzut patru jucători schimbaţi, ăia erau care încurcau mai mult. I-am dat telefon lui MM şi i-am spus dacă poate schimba 10. Dacă puteam schimba 10, schimbam 10, dacă îmi dădea voie regulamentul. Fiecare om îl schimbam azi la pauză. Uite că nu merge! O să cumpăr alţii la anul şi gata. Până nu fac o echipă puternică, îi schimb pe bandă rulantă”, a declarat nervos patronul FCSB.

Cine sunt jucătorii pe care Gigi Becali vrea să-i dea afară de la FCSB

Gigi Becali vrea să renunțe la trei jucători în această iarnă. Despărțirea de Damjan Djokovic este iminentă și pare cel mai ușor de realizat în condițiile în care mijlocașul croat este dorit de Marius Șumudică la Gaziantep. Este foarte delicată situația cu Andrea Compagno și David Miculescu.

Ambii jucători l-au costat peste trei milioane de euro în total și nu prea există cluburi care să dorească să-i cumpere. Atacantul italian a avut ofertă în vară, dar Gigi Becali nu a vrut să-l lase să plece în condițiile în care cumpărătorul nu a vrut să plătească nici măcar suma achitată pentru el: 1,5 milioane de euro.

„Aţi văzut patru jucători schimbaţi, ăia erau care încurcau mai mult. I-am dat telefon lui MM şi i-am spus dacă poate schimba 10. Dacă puteam schimba 10, schimbam 10, dacă îmi dădea voie regulamentul. Fiecare om îl schimbam azi la pauză. Uite că nu merge! O să cumpăr alţii la anul şi gata. Până nu fac o echipă puternică, îi schimb pe bandă rulantă.

Dacă şi cu parcă se plimbau în barcă. Ştiu că sunt pe locul întâi, sunt mulţumit de echipă şi sunt jucători care nu vor mai juca”, a mai spus Gigi Becali.

FCSB se află pe primul loc în clasament și etapa viitoare va înfrunta Rapid. Poziția a doua este ocupată de CFR Cluj, care se află la doar un punct distanță.