24 oct. 2023 | 09:30

Gigi Becali își calcă pe inimă și trimite la vraci cel mai important jucător de la FCSB. „Va juca sigur în meciul cu Rapid”

SPORT
Gigi Becali își calcă pe inimă și trimite la vraci cel mai important jucător de la FCSB. „Va juca sigur în meciul cu Rapid”

Gigi Becali vrea foarte tare ca Florinel Coman să joace în meciul cu Rapid, programat pe 5.11.2023. Patronul FCSB a fost de acord ca jucătorul său cel mai important să meargă să se trateze la celebrul „vraci” Marijana Kovacevic.

Gigi Becali îl lasă pe Florinel Coman să se trateze la vraciul Marijana Kovacevic

„Alea nu sunt metode lăsate de Dumnezeu, deci eu nu pot fi de acord cu ele. Cum să las eu jucătorii să meargă la o vrăjitoare?”, spunea Gigi Becali acum câțiva ani. Doar că și patronul FCSB a mai renunțat la câteva dintre principiile sale care păreau de neclintit, iar acum este de acord ca Florinel Coman să meargă să se trateze la „vraciul” Marijana Kovacevic de la Belgrad. Situația este serioasă și extrem de urgentă.

„Mbappe de la FCSB” a suferit o ruptură musculară în meciul cu FC Voluntari și a fost înlocuit înainte de pauză. Mihai Stoica a confirmat că jucătorul va pleca să se trateze în Serbia pentru oficialii echipei își doresc foarte tare să-l aibă pe teren în partida cu Rapid, programată pe 5.11.2023. Nu va fi sigur pe teren în duelul din campionat cu Petrolul și nu este clar dacă va primi minute în duelul din cupă cu Oțelul Galați.

„Coman a cerut înlocuire cu un minut înainte. E o leziune fibrilară de gradul 3. Va pleca la Belgrad. Ce situaţie gravă să fie… E o leziune fibrilară, e o situaţie care se întâmplă la fotbal. E la coapsă. E ruptură. A simţit de la echipa naţională. La naţională nu a prea jucat, doar că a simţit şi acolo şi părea să aibă doar febră musculară.

Cu Rapid 100% va fi. El n-a zis nimic, s-a antrenat normal. Febra musculară doare cum doare şi leziune. Uneori e febră musculară şi nu spui, dar asta a fost. Se rezolvă şi bine că e într-o zonă unde poate intra Marijana. N-a simţit la antrenamente, a simţit la naţională şi în două zile a dispărut orice urmă de durere”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Nu este prima oară când Florinel Coman se tratează la vraciul Marijana Kovacevic. A fost la Belgrad și anul trecut, când Mihai Stoica a spus că a fost vorba de o ruptură musculară de 18 centimetri. S-a întors în țară, după doar câteva zile de tratament și a jucat imediat.

Cine este Marijana Kovacevic, „vraciul” la care se tratează Florinel Coman

În anul 2012, Mihai Stoica nu voia să audă de Marijana Kovacevic și spunea despre tratamentul ei este „suspect”. Doar că lucrurile s-au schimbat radical după ce a aflat că mulți sportivi importanți și-au rezolvat rapid accidentările cu „gelul ei”, a cărui compoziție este ținută „la secret”.

Citește și: Cum arată celebra Marijana Kovacevic, „vraciul din Belgrad” care vindecă miraculos accidentările sportivilor celebri

Marijana Kovacevic este licențiată în farmacologie și timp de 10 ani a lucrat în mai multe laboratoare și instituții farmaceutice. După aceea și-a deschis un cabinet la Belgrad și s-a specializat în tratarea accidentărilor, a celor musculare în special. Niciunul dintre sportivii care s-au tratat la ea nu au avut probleme la testele anti-doping. Când a avut probleme medicale la Australian Open, Novak Djokovic i-a cerut ajutorul, iar vraciul de la Belgrad a răspuns apelului său și a traversat urgent oceanul.