26 sept. 2023 | 14:32

Gigi Becali îl „terorizează” pe Florin Talpan cu mesajele. „Noapte bună, vise plăcute, puricii să te sărute”

SPORT
Gigi Becali îl „terorizează” pe Florin Talpan cu mesajele. „Noapte bună, vise plăcute, puricii să te sărute”

Gigi Becali continuă războiul cu Florin Talpan. Patronul echipei FCSB a dezvăluit că i-a dat mai multe mesaje juristului de la CSA Steaua, după ce ar fi descoperit la OSIM un document prin care susține că va putea interzice grupării militare să mai folosească marca Steaua.

Gigi Becali îi dă mesaje lui Florin Talpan și îi spune că nu va mai putea folosi marca Steaua

Gigi Becali a fost de multe ori acuzat de Florin Talpan că îl sună și că îl jignește sau îl amenință. Patronul FCSB a negat „cu jumătate de gură”, dar acum a recunoscut că „a făcut un păcat”. Omul de afaceri a intrat în direct și a dezvăluit că i-a dat mesaje juristului de la CSA Steaua. Finanțatorul echipei din Liga 1 este convins că a descoperit un document prin care CSA nu va mai putea să folosească numele Steaua. De aici a început tot circul.

„Aseară am făcut un păcat. Noi am găsit un act, că atunci când eram în puşcărie, nu au vrut să înregistreze la OSIM. I-am scris mesaj lui Talpan. «Vezi că am găsit hârtia aia». «I-am zis, noapte bună, vise plăcute, puricii să te sărute».

Aseară i-am scris. Eu ca să râd, mai fac păcate din astea. Am luat mesajele şi i le-am dat lui Vali. Şi Vali mi-a zis că nu o să mai doarmă. Şi eu i-am mai dat un mesaj”, a declarat Gigi Becali.

Patronul FCSB a dezvăluit și care a fost replica lui Florin Talpan.

„Prima dată mi-a răspuns. «Ce faceţi, cine e?». «Gigi Becali sunt». Şi după i-am dat mesaj. Pe urmă i-am cerut iertare. Iartă-mă, am glumit. Iartă-mă, am vrut să glumesc”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Florin Talpan, acuzații serioase la adresa FCSB și a lui Gigi Becali

Florin Talpan a scăpat cu bine după controlul de la club, efectuat în urma solicitării premierului Marcel Ciolacu, și a prins curaj. Susține că Gigi Becali se laudă degeaba cu „victoriile” de la ultimele înfățișări din instanță.

„Gigi Becali este de rea-credință! A pierdut în fața mea toate procesele. A pierdut marca, a pierdut numele și a pierdut palmaresul. Nu va avea niciodată Steaua București! Să-și ia gândul de la Steaua! El nu e Steaua! Este o echipă care are denumirea FCSB și este înregistrată în satul Mogoșoaia. E o echipă anonimă! Anonimă va fi mereu! Niciodată nu se va numi Steaua București!

Cât voi fi la Clubul Sportiv al Armatei Steaua, el niciodată nu se va numi Steaua! Să respecte hotărârile pronunțate de către Instanță, pentru că altfel o să aibă probleme. Voi formula plângeri penale la toate autoritățile statului ca să ia măsuri împotriva lui. Nu se poate ca Gigi Becali să nu mai respecte nimic în România”, a declarat Florin Talpan, potrivit sport.ro.

În acest moment, palmaresul se împarte în modul următor:

CSA Steaua (1947-2003)

21 de titluri de campioană în Liga 1
20 Cupe ale României
4 Supercupe
1 Cupa Campionilor Europeni
1 Supercupa Europei

FCSB (2003 – prezent)

5 titluri de campioană în Liga 1
3 Cupe ale României
2 Supercupe
2 Cupe ale Ligii