20 oct. 2023 | 19:24

Gheorghe Hagi vrea să transforme radical Farul, ajutat de milioanele brazilianului Rivaldo. Strategia secretă de „Regelui” – VIDEO

VIDEO
Gheorghe Hagi vrea să transforme radical Farul, ajutat de milioanele brazilianului Rivaldo. Strategia secretă de „Regelui” - VIDEO

Gheorghe Hagi are planuri mari la Farul, mai ales după ce l-a cooptat în club și pe Rivaldo. Starul brazilian a acceptat să cumpere acțiuni și vrea să aducă un România jucători super-talentați care să fie vânduți cu multe milioane de euro, după modelul brevetat de Mircea Lucescu la Șahtior Donețk. Toate aceste vești au fost confirmate de Ciprian Marica, într-un interviu exclusiv acordat playsport.ro.

Care este planul lui Gheorghe Hagi. Ciprian Marica a „dat din casă” în interviul din playsport.ro

Gheorghe Hagi a câștigat titlul sezonul trecut, cu Farul Constanța, dar a spus mereu că marele lui plan este calificarea în grupele Champions League. Dar pentru acest vis are nevoie de bani și de investitori puternici. Anul acesta a făcut un pas în această direcție și l-a convins pe Rivaldo să i se alăture acestui proiect. Brazilianul a devenit acționar pe data de 11 septembrie și a promis achiziții spectaculoase. Așa că sunt șanse mari să vedem jucători foarte buni la Farul, aduși din America de Sud, încă din această iarnă.

Gheorghe Hagi și Rivaldo au semnat actele de asociere pe 11 septembrie 2023. Sursa FOTO: Facebook Farul Constanța

Ciprian Marica, un alt acționar al echipei Farul, a acordat un interviu în care a confirmat acest plan spectaculos. Fostul internațional este convins că gruparea condusă de Gheorghe Hagi va reuși „să scoată capul” și în Europa, mai ales după ultimele investiții.

„Ne gândim foarte serios şi la modelul ăsta! Noi avem ceva stranieri, dar odată cu venirea lui Rivaldo vor crește foarte mult şi posibilităţile pe care le are le putem exploata împreună. Farul poate fi o piaţă de deschidere pentru anumiţi jucători din Brazilia. Dacă vom putea exploata cunoştinţele pe care le are Rivaldo acolo va fi benefic pentru noi”, a declarat Ciprian Marica, în interviul exclusiv din playsport.ro.

„Nu visam să fiu acționar cu Hagi și Rivaldo”

Farul are toate șansele să devină o forță în fotbalul românesc. Gheorghe Hagi vrea să aducă în club și alți acționari mai ales că în Constanța se construiește un stadion de 18.000 de locuri. Investiția va costa peste o sută de milioane de euro.

„Trebuie să recunosc că nu visam să fiu partener cu Gică Hagi, da păi cu Rivaldo. E clar un nume care prinde, care sună bine. A fost o legendă a Barcelonei şi să îl avem ca paretener şi să putem să ne bazăm pe el şi el să se poată baza pe noi e de bun augur. Şi lucrurile se vor transforma uşor-uşor.

Veţi vedea proiectele pe care le-am gândit împreună, cert e că cu doi aomeni care sunt campioni nu poţi să îţi doreşti decât să fii campion şi să faci performanţă”, a declarat Ciprian Marica, în exclusivitate în emisiunea PlaySport Live.

Fostul internațional a dezvăluit că la Farul se fac investiții serioase în infrastructură și a spus că în scurt timp va fi gata hotelul amplasat la Ovidiu.

Echipa lui Gheorghe Hagi se află pe locul cinci la 11 puncte de liderul FCSB, dar mare supărare este că echipa a fost eliminată, anul acesta, din primul tur preliminar al Champions League și a ratat și prezența în grupele Conference League și bonusul de trei milioane de euro oferit de UEFA.