25 oct. 2023 | 22:03

Gerard Pique, la fel ca Emil Boc. ”A dispărut” brusc când a vrut să dea un autograf VIDEO

SPORT
Gerard Pique, la fel ca Emil Boc. ”A dispărut” brusc când a vrut să dea un autograf VIDEO

Gerard Pique a avut parte de un moment neplăcut la un eveniment dedicat Kings League, competiția pe care o patronează. Acesta a pățit la fel ca Emil Boc și ”a dispărut” brusc în podea. Iată cum s-a întâmplat faza.

Ce a pățit Gerard Pique

Gerard Pique continuă să promoveze „King League”, competiția care a strâns 90.000 de spectatori pe Camp Nou, în luna martie. Așa că, fostul fundaș al Barcelonei s-a deplasat în Mexic, pentru o întâlnire cu investitorii, dar și cu starurile care promovează turneul, printre ei James Rodriguez sau Chicharito.

La finalul discursului său. un fan din sală a ridicat un tricou al Barcelonei cu numele și numărul lui Gerard Pique, iar fostul fundaș s-a îndreptat către acesta pentru a-i da un autograf. Dar, atent la telefon,  a căzut într-o gaură din podea, adâncă de peste doi metri.

Gerard Pique nu a pățit nimic și a avut puterea să glumească: ”M-am dat puțin în spectacol. Am aterizat în picioare”, notează Marca.

Gerard Pique a pățit la fel ca Emil Boc

Un moment asemăntor a avut loc și în România și l-a avut în prim plan pe actualul primar al Clujului, Emil Boc. Acesta a căzut în emisiunea lui Andrei Gheorghe,,la acea vreme realizator TV la Antena 1, iar scena a avut loc în noiembrie 2003.

Citește și: Cum a aflat Shakira că Gerard Pique „o traduce”. Artista din Columbia a găsit „dovada” în frigiderul familiei – VIDEO

În momentul în care Emil Boc a intrat în platou, a făcut un pas într-o parte şi a căzut de la doi metri. În secunda imediat următoare, Andrei Gheorghe a cerut publicitate şi a alergat spre Emil Boc.

Gerard Pique, la fel ca Emil Boc. ”A dispărut” brusc când a vrut să dea un autograf VIDEO

Emil Boc, Ecaterina Andronescu și Andrei Gheorghe, în 2003.

A pierdut 24 de milioane de euro în afaceri

Kerad Holding, una dintre firmele pe care le deține Gerard Pique, din consorțiul Kosmos, a pierdut în anul 2022 nu mai puțin de 23,9 milioane de euro. Această pierdere uriașă acoperă profitul pe care firma fostului stoper catalan l-a obținut cu un an înainte, în 2021, de aproximativ 8 milioane de euro.

De altfel, potrivit spaniolilor de la AS, Kerad Holding, compania înființată de Pique în anul 2009, a înregistrat cel mai mare profit, dar și cea mai mare pierdere din istoria sa în ultimii doi ani, informează AS.

Gerard Pique a decis să se retragă din fotbal la sfârșitului anului 2022, iar partida dintre Barcelona și Almeria, 2-0, a fost ultima pentru fostul fundaș.

Citește și: Gerard Pique, momente jenante într-un club de noapte. Cum a reacționat când petrecăreții au scandat „Shakira, Shakira” – VIDEO

Fundașul s-a format la academia Barcelonei și a jucat cea mai mare parte din carieră aici, fiind plecat doar în perioada 2004-2008, când a evoluat la Manchester United și Real Zaragoza.

Gerard Pique a avut o relație timp de 12 ani cu Shakira, de cae s-a despărțit în vara anului 2022 și au împreună doi băieți. Când încă forma un cuplu cu cântăreața columbiană, acesta a început o relație cu Clara Chia Marti, o studentă în vârstă de 24 de ani, din Barcelona.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele