18 iun. 2023 | 06:55

Filmul spaniol de pe Netflix care îți va da un sentiment ciudat: de ce să te uiți la Tin & Tina

ACTUALITATE
Filmul spaniol de pe Netflix care îți va da un sentiment ciudat: de ce să te uiți la Tin & Tina

Tin & Tina este numele unui dintre cele mai recente filme din categoria „thriller” și îl poți vedea chiar acum pe Netflix, dacă ai un cont activ pe rețeaua de streaming amintită.

Din capul locului, ar trebui spus că Tin & Tina nu este un film pentru toată lumea, de vreme ce, la sfârșitul vizionării, poți rămâne cu un oarecare gust amar.

În plus, dacă nu-ți plac filmele care te pot speria, ai face bine să-l eviți, în ciuda faptului că, în comparație cu altele din categoria sa, deține o oarecare doză de „slowburn” dar care nu face altceva decât să intensifice suspansul, totuși.

Tin & Tina, un film „greu”

Tin & Tina este un ciudat, iar asta se datorează metaforelor folosite din abundență.

Pelicula spaniolă spune povestea unui cuplu ce își dorește cu toată ardoarea să poată avea copii, însă un eveniment nefericit o lasă sterilă pe femeie.

Încercând să treacă peste această traumă, cei doi soți merg la o mănăstire cu speranța că vor putea adopta un copil sau poate chiar doi.

Se simt atrași și respinși, în același timp, de frații gemeni Tin și Tina, doi copii care au darul de a-ți ridica părul pe mână, în pofida faptului că sunt extrem de bine manierați.

Pe ultima sută de metri, soții decid să-i ia pe cei doi copii acasă și să le ofere viața pe care nu au avut-o niciodată, dar află curând cât de nefericită a fost această decizie, de fapt.

Așa cum menționam anterior, filmul este plin de metafore și nu ar trebui privit și înțeles strict prin prisma celor ce se întâmplă în fața ochilor tăi.

Tin & Tina vorbește despre discriminare și, mai mult decât atât, despre efectele devastatoare ale neacceptării asupra psihicului unui copil. Îți arată, de asemenea, care este traseul pe care îl parcurge o ființă umană de la inocență la monstruozitate.

Tin & Tina poate fi vizionat pe Netflix.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele