27 iun. 2023 | 14:30

Filmul românesc în care va juca Mircea Bravo: ce roluri vor interpreta vedetele de la iUmor și când apare în cinematografe

ACTUALITATE
Filmul românesc în care va juca Mircea Bravo: ce roluri vor interpreta vedetele de la iUmor și când apare în cinematografe

Cunoscutul comediant Mircea Bravo pregăteşte un nou film de comedie.

Filmul românesc se va numi Moartea în vacanţă, iar filmările au loc în Grecia, Bulgaria şi România, conform Paginademedia.

Filmul românesc se concentrează pe trei personaje: Mihăiţă, Adrian şi Patricia, care se luptă să intre în graţiile Rodicăi, o bătrână singură şi bogată (Mihaela Deceanu) în speranţa că-i vor moşteni averea.

Comedia românească „Moartea în vacanţă” va avea premiera în cinematografe în 2024

Regia este semnată de Cristian Ilişuan, imaginea e realizată de Andrei Băltăreţu, iar scenariul este scris de echipa formată din Cristi Ilişuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristi Ciui, Andrei Vereştiuc, cărora li s-a alăturat stand-up comediantul Sergiu Floroaia.

„Moartea în vacanţă” va avea premiera în cinematografele din toată țara în anul 2024.

„Săli de cinema pline în toată ţara şi hohote de râs pe tot parcursul filmului, asta îmi doresc de la următoarea noastră comedie, Moartea în vacanţă, un road trip care sper să rămână peste ani o comedie emblematică în cinematografia românească”, a spus regizorul Cristian Ilişuan, potrivit aceleiași surse.

Ca referință, Mircea Bravo se află la cel de-al treilea film. Prima producţie de debut a fost Mirciulică, urmând ca în această toamnă să apără în cinematografe „Nuntă pe bani”.

Mirciulică face parte din noua „isterie” românească pe care a început-o Bromania cu Teambuilding. Desigur, filme românești există de zeci de ani, însă parcă absolut niciodată n-au fost mai urmărite ca acum – iar acesta este meritul Teambuilding, oricât de mult ți-ar plăcea, sau nu, să admiți acest lucru.

Comedioarele ușurele par să aibă mare trecere la publicul român, în ultima vreme, mai ales dacă limba vorbită este româna. În acest caz, rețeta pare una de succes încă de dinainte să se arunce zarurile înspre vizionări.