22 mai 2023 | 10:57

Filmul românesc de pe Netflix la care vei râde în hohote. E cu comediantul Mircea Bravo

ACTUALITATE
Filmul românesc de pe Netflix la care vei râde în hohote. E cu comediantul Mircea Bravo

Filmul românesc de pe Netflix „Mirciulică” îl are în rol principal pe comediantul Mircea Bravo.

Mirciulică face parte din noua „isterie” românească pe care a început-o Bromania cu Teambuilding. Desigur, filme românești există de zeci de ani, însă parcă absolut niciodată n-au fost mai urmărite ca acum – iar acesta este meritul Teambuilding, oricât de mult ți-ar plăcea, sau nu, să admiți acest lucru.

Comedioarele ușurele par să aibă mare trecere la publicul român, în ultima vreme, mai ales dacă limba vorbită este româna. În acest caz, rețeta pare una de succes încă de dinainte să se arunce zarurile înspre vizionări.

Filmul românesc de pe Netflix cu un comediant în rol principal

„Mirciulică” este o comedie românească care a apărut în 2022, scrisă și regizată de Cristi Ilișuan. Rolurile principale sunt interpretate de Mircea Bravo, Elena Ivanca și Elena Moldovan.

Filmul „Mirciuliucă” a fost realizat de către unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri români, Mircea Bravo, iar pelicula a fost lansată în cinematografe în luna octombrie a anului trecut. Povestea redă viața lui Mircea, un tânăr în vârstă de 30 de ani din Gherla.

În urma susținerii unui examen la magistratură, acesta este deznădăjduit de faptul că nu l-a promovat și că trebuie să se întoarcă din nou în casa părintească, alături de mama și tatăl său. Acesta ajunge să se angajeze ca jurist în cadrul unei companii de salubritate deținută de un om influent local care se pregătește să candideze ca deputat.

Totuși, povestea ia o întorsătură neașteptată după ce Mircea ajunge să fie „mâna dreaptă” a soției baronului local. De acolo, încep peripețiile tânărului incoruptibil care, la un moment dat, ia o decizie neașteptată, deși ar fi putut juca după cutuma corupției locale.

În cazul în care te întrebai, în filmul Mirciulică apare și cea mai iubită bunică a României, așa că nu trebuie să te îngrijorezi în legătură cu asta.