23 aug. 2023 | 18:07

Familia lui Vlad Pascu, legături strânse cu alte familii celebre din România. Cine era tânăra alături de care șoferul de la 2 Mai apare pe filmările de pe Reddit EXCLUSIV

ULTIMA ORĂ
Familia lui Vlad Pascu, legături strânse cu alte familii celebre din România. Cine era tânăra alături de care șoferul de la 2 Mai apare pe filmările de pe Reddit EXCLUSIV

Apar zilnic noi informații despre cazul tragediei din Vama Veche, dar și despre familia șoferului drogat care s-a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri. Părinții lui Vlad Pascu sunt înstăriți, contrar spuselor avocatei Popescu și au legături cu persoane influente din România. Una dintre aceste persoane este chiar Laura Vicol, șefa Comisiei Juridice din Parlament, potrivit unor surse Playtech.ro.

Cine sunt părinții șoferului drogat din Vama Veche

Pascu Mihail Claudiu și Pascu Miruna sunt părinții lui Vlad, iar numele acestora se leagă de proiecte de milioane de euro. Au mai multe proprietăți de lux, atât în București, cât și în Constanța. În mare parte familia a făcut bani din imobiliare.

Conform datelor obținute de Newsweek România de la ANCPI, cei doi părinți ai lui Pascu dețin peste 300 de proprietăți imobiliare în locații din Sectoarele 1, 2 și 4 ale Bucureștiului, dar și în comuna 23 August din Constanța.

Pe lângă situația financiară bună, cei doi ar avea ar avea relații apropiate și cu persoane influente din România. Numele celor doi a apărut în dosarul lui Cămătaru, iar potrivit informațiilor de până acum au dat bani cu camătă. Reprezentanta lui Sile Cămătaru de atunci era avocata Laura Vicol, ajunsă acum șefa Comisiei Juridice din Parlament.

În documentul publicat de Lumea Politică se arată că partea vătămată a apelat la Silviu Dudiță, zis Fluturică pentru a achita împrumutul către părinții criminalului din Vama Veche. Locotenentul lui Sile Cămătaru a împrumutat partea vătămată la o dobândă mai mică decât familia Pascu.

Părinții tânărului au făcut o singură declarație în presă până acum în care au spus că Vlad va suporta rigorile legii.

Amica lui Vlad Pascu, fiica unei consiliere de la Primăria Sectorului 1

În imaginile distribuite pe Reddit și Tik Tok, Vlad apare alături de o tânără pe nume Rebeca Lazarescu.

„Fac dovada faptului că pe numele meu există, în momentul de faţă, business-uri de mai mulţi bani decât o să aveţi voi toată viaţa”, spune Vlad Pascu.

Este completat bde tânăra Rebeca care spune: „Raul, astea sunt pentru tine, că ştiu că căutai ieri”. Oxicotona este viaţa noastră! Noi nu suntem toxicomani, noi suntem oxicomani”.

@rbkk__♬ original sound – EX7STENCE™

Tânăra este fata Simonei Lăzărescu, consilieră la Sectorul 1. Femeia a fost adusă în instituție de social-democratul primarul Tudorache.

Potrivit ultimei declarații de avere postată în iunie 2023 mama Rebecăi are un mic apartament în București din 2022, un autoturism VW Golf sin 2014 și bijuterii în valoare de 11.000 de euro. De la primărie încasează anual 79.532 de lei, adică undeva la peste 6.000 de lei pe lună.

Mama fetei lucrează la Primăria Sectorului 1

Într-un filmuleț publicat, marți, pe TikTok Rebeca s-a filmat cu o melodie în fundal care suna cam așa: „Și vă spun acum cu toată modestia. Știți cu toții că am distrus România”.”

@rbkk__♬ sunet original – Mona 👸🏽

Fostă judecătoare, despre tatăl lui Vlad Pascu

Fosta judecătoare Mihaela Ciocea, exclusă din Magistratură anul trecut,  a avut un mesaj dur în acest caz.

„ „Începând cu anul 2000 eram judecător începător la Judecătoria Sectorului 3 din București, iar acest investitor imobiliar, Mihai Pascu, era nelipsit din ședințele instanței. Avea zeci de litigii cu români amărâți cărora le dăduse bani cu camătă și le luase apoi apartamentele cu care aceștia garantaseră împrumutul.

Nu pentru ca oamenii nu plăteau, dar pentru ca în momentul când aceștia restituiau împrumutul sau ratele la împrumuturi nu le mai dădea chitanță. Apoi, îi și executa silit”, a scris fosta judecătoare pe Facebook.