23 oct. 2023 | 19:29

Dezvăluiri uluitoare despre ”perla” lui Gigi Becali: ”Să aibă grijă să nu pățească ca Irinel Columbeanu. Nu pot să spun mai mult”

SPORT
Dezvăluiri uluitoare despre ”perla” lui Gigi Becali: ”Să aibă grijă să nu pățească ca Irinel Columbeanu. Nu pot să spun mai mult”

Octavian Popescu, fotbalistul pe care Gigi Becali visa să ia zeci de milioane de euro, a intrat într-un con de umbră la FCSB și a ajuns rezervă. Fostul șef al fotbalului românesc a tras un semnal de alarmă referitor la viața extrasportivă a mijlocașului roș – albaștrilor.

Ce spune Gigi Becali despre Octavian Popescu

Octavian Popescu a bifat 16 meciuri în acest sezon pentru FCSB și a marcat trei goluri. După spusele patronului Gigi Becali, fotbalistul ar putea să nu mai joace prea multe minute în această toamnă pentru roș-albaștri, pentru că nu este mulțumit de prestația sa.

Octavin Popescu, în vârstă de 20 de ani, a fost botezat ortodox în această vară de Gigi Becali și a primit cadou de nuntă de la aacesta un apartament în valoare de 200.000 de euro și urmează să se căsătorească. După toate aceste schimbări, latifundiarul din Pipera spera ca ”perla” sa să-și revină, însă evoluțiile lui au fost dezamăgitoare.

Dezvăluiri uluitoare despre ”perla” lui Gigi Becali: ”Să aibă grijă să nu pățească ca Irinel Columbeanu. Nu pot să spun mai mult”

Ocatvian Popescu joacă din 2020 la FCSB.

Nu știu ce să zic de Tavi. E tânăr, poate să își revină. Eu acum am nevoie de jucători. Cu Tavi nu poți să joci. Pierde toate mingiile”, a spus Gigi Becali.

”El crede că e Făt Frumos, ca Irinel”

Principala problemă pentru evoluțiile slabe ale .lui Octavian Popescu ar fi anturajul dubios în care se învărte și iubita sa, cu șase ani  mai mare, care l-ar distrage de la fotbal. De aceea, Dumitru Dragomir trage un semnal de alarmă despre viitorul jucătorului de la FCSB.

”Am auzit niște lucruri despre Tavi Popescu ăsta de la Steaua. Să aibă grijă Steaua de el să nu pățească ce pățește și Irinel Columbeanu. Eu mă iau după ce a scris presa, dacă presa minte mint și eu.

Citește și: Tavi Popescu, desființat de Sorin Cîrțu: ”Un răsfățat care ne dă fotbal cu lingurița și țârâita!”

Am auzit că are o de asta nefericită și un anturaj nefericit. Nu pot să spun mai mult. El crede că e Făt Frumos, ca Irinel. Nu e o problemă dacă se iubesc, poa’ să fie mai mare decât el cu 6, 20 de ani. Să aibă grijă că la 20 de ani poți să aluneci așa de rău, am văzut super talente care s-au distrus din cauza păsăricii. La porumbei mă refer. La porumbițe”, a spus Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.

Octavian Popescu, iubită mai mare decât el

Gigi Becali este și el îngrijorat de alegerile făcute de Tavi Popescu pe plan sentimental. Acesta se iubește cu o tânără de 26 de ani, studentă la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universităţii Bucureşti.

”Știu că are o prietenă și vrea să se însoare, i-am luat apartament. Dacă e cu șase ani nu e în regulă, dar e treaba lui viața particulară, nu mă bag eu. Nu știu ce se întâmplă cu el.

De unde să știu eu? Ce să faci, mă tată? Nu vreau să vorbesc. Trebuia să zic o glumă și nu e bine să o zic. Era să mă scap să zic o glumă cu Tavi. I se înmoaie genunchii”, a comemtat Gigi Becali.

Citește și: Gigi Becali râde în public de „jucătorul de 50 de milioane de euro”. ”Nu mai merge așa”. Cine este cel mai important fotbalist de la FCSB

Deși Vlad Chiricheș și Florinel Coman au cele mai mari salarii de la FCSB, cea mai mare clauză de reziliere din lot o are Octavian Popescu. Echipa care va vrea să-l transfere va trebui să plătească nu mai puțin de 100 de milioane de euro

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele