19 apr. 2023 | 15:34

Degajare de fum la stația de metrou Costin Georgian. Pasagerii au fost evacuați

ULTIMA ORĂ
Degajare de fum la stația de metrou Costin Georgian. Pasagerii au fost evacuați

Probleme la metrou. Pasagerii au fost evacuați după ce s-a constatat o degajare de fum la stația de metoru Costin Georgian.

Metrorex anunță că circulația trenurilor a fost reorganizată

Update 15.34. Metrorex a anunțat că circulația trenurilor de metrou a fost reorganizată și se va relua.

„Ca urmare a unei defecțiuni tehnice (conturnarea unui izolator) la intrarea în stația Costin Georgian, în jurul orei 14.00, circulația trenurilor de metrou a fost reorganizată.

La acest moment personalul Metrorex împreună cu echipe ale ISU, din zona respectivă, intervin pentru localizare, remediere și repunerea trenurilor conform graficelor de circulație”, anunță Metrorex.

 

Fum la o stație de metrou din București

Metrorex anunță că la stația Costin Georgian au fost observate degajări de fum. ISU a fost anunțat și intervine pentru remediere.

„Ca urmare a unei defecțiuni tehnice (conturnarea unui izolator) la intrarea în stația Costin Georgian, în jurul orei 14.00, circulația trenurilor de metrou a fost reorganizată. La acest moment personalul Metrorex împreună cu echipe ale ISU, din zona respectivă, intervin pentru localizare, remediere și repunerea trenurilor conform graficelor de circulație”, anunță Metrorex.

Călătorii au fost evacuați de urgență și circulația metroului s-a oprit pe ambele sensului. ISU a anunțat că nu sunt victime.

„Degajare de fum la stația de metrou Costin Georgian. A fost luată măsura de evacuare a călătorilor. Circulația metroului este oprită pe ambele sensuri. Se acționează pentru identificarea focarului. Nu sunt victime”, anunță ISU.