Cum a fost cârpit un avion, înainte de a decola. Momentul a fost surprins de un pasager. Foto
Un angajat al unei companii aeriene a fost filmat în timp ce „cârpea” un avion, înainte ca acesta să decoleze. Momentul a fost surprins pe una dintre ferestrele aeronavei de un pasager care se afla la bordul acesteia.
Cum a fost „cârpit” avionul
În imaginile surprinse de o femeie din Alabama, Statele Unite ale Americii, care se afla la bordul unui avion al companiei aeriene Spirit Airlines, se vede cum un angajat a lipit bandă adezivă pe o aripă a avionului.
Femeia a filmat de pe scaunul ei de la fereastră, înainte de momentul decolării de pe Aeroportul Internațional Nashville. Ulterior, a publicat imaginile pe TikTok.
„Nu-mi pasă dacă este bandă de avion de aviație. După ce că trebuie chiar să lipești avionul cu bandă adezivă, o faci în timp ce oamenii sunt îmbarcați pentru zbor de parcă nu te-ar putea vedea?”, a spus femeia la începutul imaginilor video cu durata de 37 de secunde.
Angajatul a folosit o bandă pe bază de aluminiu concepută pentru reparații temporare și minore ale aeronavelor. Aceasta poate rezista la curenți de aer de până la 965 de kilometri pe oră, precum și la schimbări extreme de mediu, potrivit Daily Mail.
Imaginile au devenit virale
Imaginile publicate de această femeie au devenit virale. Au fost vizionate de 1,6 milioane de ori și au iscat peste 10.000 de comentarii în două zile. Numeroși utilizatori de TikTok s-au întrecut în ironii referitoare la reparația avionului, în ciuda faptului că aceasta este o practică obișnuită a companiilor aeriene.
„L-a cârpit, așa că este în regulă”, „Zboară cu Spirit și devii un spirit”, au fost două dintre ironiile generate de imaginile cu angajatul care lipea bandă adezivă specială pe o aripă a avionului.
Alte persoane au recunoscut că s-ar fi speriat dacă ar fi fost martori la reparația respectivă, în timp ce alți utilizatori de TikTok au explicat că practica nu este una ieșită din comun. „Aceasta se numește Speed Tape (bandă adezivă) folosită pentru a efectua reparații minore la avioane. Fiecare companie aeriană o folosește,”, a scris o persoană.