06 dec. 2023 | 17:12

Coman ”a jucat” tare în ziua judecății sale. S-a folosit de un citat celebru din ”Scarface” pentru a le da peste nas criticilor săi

SPORT
Coman ”a jucat” tare în ziua judecății sale. S-a folosit de un citat celebru din ”Scarface” pentru a le da peste nas criticilor săi

Florinel Coman (25 de ani) a devenit protagonistul multor discuții în spațiul public după ce a fost eliminat în meciul de duminică seară, FCSB – Oțelul 0-2, din etapa 18 a SuperLigii.

Cum a ajuns Florinel Coman să fie eliminat

Atacantul roș-albaștrilor s-a ales cu un cartonaș galben, după un clinci cu Cisotti, de la Oțelul, astfel că devenea indisponibil pentru etapa următoare, când liderul va da piept cu CFR Cluj, în Gruia, duminică, 10 decembrie 2023. Din cel moment, Coman a fost tot mai nervos, irascibil de multe ori, astfel că, în minutele de prelungire ale partidei de pe Arena Națională, minutul 90+3, a fost eliminat.

Jucătorul nu a păstrat distanța corespunzătoare atunci când oaspeții au benefiat de o lovitură liberă, de undeva din stânga terenului, aproape de băncile de rezerve, astfel că a mai primit un cartonaș galben din partea arbitrului Marcel Bârsan.

Coman a plecat spre vestiare, iar pe drum îi întreba pe cei de pe banca tehnică de ce a fost eliminat. Imediat după ce s-a terminat întâlnirea, s-a speculat faptul că Florinel Coman a forțat al doilea ”galben” pentru a fi suspendat în proximul meci, cel de joi, 7 decembrie 2023, din Cupa României, faza grupelor, ultima etapă, cu FCU Craiova, meci care se va juca în Bănie (20:45) și astfel să fie eligibil pentru derbyul cu CFR Cluj de la finalul săptămânii.

Florinel Coman ar fi cerut ca un coleg de la FCSB sa fie scos de pe teren

Pe ce coleg a vrut Florinel Coman sa scoata din teren.

Coman a fost aspru criticat pentru gestul său, multă lume a cerut suspendarea lui pentru două etape, dar până la urmă Comisia de Disciplină a decis azi, miercuri, 6 decembrie, ca el să stea pe tușă doar un meci.

Citește și: Moldovan l-a făcut praf pe Coman: ”La noi fotbalul e șmecherie”

Ce mesaj a postat Coman cu puțin timp înainte de a-și afla pedeapsa

Vedeta celor de la FCSB a răbufnit în urma criticilor și a postat un mesaj grăitor pe contul său de Instagram, înainte de a afla decizia celor de la comisie.

„Nu aveți tupeul să fiți ce vreți să fiți. Aveți nevoie de oameni ca mine ca să puteți arăta cu degetul și să spuneți ‘ăla e tipul rău'”, este mesajul postat de Coman, care-l parafrazează pe Tony Montana, personajul celebru din capodopera ”Scarface”, film care a făcut istorie.

Legat de mesajul postat pe InstaStory, Coman a mai publicat și câteva înregistrări din sala de forță, unde petrece din ce în ce mai mult timp.

Comisia de Disciplină a decis azi suspendarea lui Florinel Coman pentru o singură etapă, dar și o amendă în valoare de 740 lei.

Florinel Coman a negat că a luat ”roșu” intenționat

După ce a fost eliminat în prelungirile partidei, Florinel Coman a părăsit terenul și a mimat că ar fi supărat pentru ce s-a întâmplat. La finalul meciului, atacantul nu a recunoscut că a vrut să ia cartonaș roșu intenționat pentru a putea juca în derby-ul cu CFR.

Citește și: Florinel Coman face legea în vestiarul FCSB-ului. Cine e colegul pe care a vrut să-l scoată de pe teren

”Orice fotbalist vrea să joace fiecare meci, nu m-am gândit niciodată. Asta e, trebuie să câștigăm în Cupă neapărat, pentru că e obiectivul nostru. Nu (n.r.- dacă a luat intenționat al doilea cartonaș galben), am fost nervos pentru că nu mi-a ieșit nimic, nu am reușit să marchez, să trag echipa după mine”, a spus Florinel Coman, la finalul meciului.

FCSB este pe rimul loc în campionat, cu 37 de puncte, la cinci lungimi de CFR, echipă cu c are va juca duminică, 10 decembrie.

Cu o experiență considerabilă în domenii precum sport și actualitate, Betrice Dumitru s-a alăturat echipei noastre în anul 2021. A absolvit Facutatea de Jurnalism și mai multe cursuri pentru ... vezi toate articolele